400-475 TL'ye 23'' Monitör Tavsiyesi

Uğur kerem

Kilopat
Katılım
6 Eylül 2014
Mesajlar
156
Makaleler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
19'' 1440 x 900 monitörüm var. LCD gözlerimi yoruyor, ekran büyüklülüğü ve çözünürlülüğü yeterli gelmiyor! Artık 58 ekran 23'' monitör almalıyım. Bana tavsiyeler verir misiniz ? IPS LED normal LED'lere göre oyunlarda sorun yaşatır mı ? Hangi markayı önerirsiniz ? LED monitörlerde gözlerimi yorar mı ? 19'' 1440 x 900 LCD monitöre kıyasla oyunlarda 1920 x 1080 LED monitör ile çok daha fazla keyif alır mıyım ?

Monitör bölümünde de hiç ilgilenen yardım eden yok!

Koskoca Technopat'ta bir kişi yazmıyor. Bu nedir ya!

Koskoca gün bir ALLAH'ın kulu yazmadı!
 
Bu ürünün gri veya beyaz rengi yokmudur acaba hocam, siyah almak istemiyorum'da ?

Dostum, zevkler tartışılmaz ama hem oyun hem de normal kullanım için çerçevenin siyah olması daha iyi. Dikkat dağıtmaması için. Bir arkadaşımda AOC'nin alt çerçevesi beyaz olan bir monitör var. CS:GO oynadım o monitörle, sonra kendi monitörümle oynadım ve farkı şiddetli bir şekilde hissettim. O yüzden bence bu fiyat, bu ekran ve özellikler varken bu monitörü harcama. Bende bunu almayı düşünüyorum çarşamba günü veya salı, Phoenix Oblivion ile alıcağım. Ha eğer hem ekonomik hem de teknik yönden daha iyi bir montiör bulmazsam tabi ki. Bence renge takma, fiyata, boyuta, Full HD olmasına ve IPS özelliğini de barındırmasını önemse, seçim hâlâ senin. Mantıkılı düşün dostum.
 
Hocam bir sorum olacak. Siz bendede bu monitör yok diyorsunuz. peki nasıl fiyatına göre hepsinden iyi olduğunu söylüyorsunuz ? :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı