400-500W PSU önerisi

Ayrıca bizim burada elektrik çok fazla gidip gelebiliyor özellikle yaz aylarında yüklenmeden dolayı küçük kasaba çünkü bu git gellere dayanıklı PSU lazım.
Caner Uncu'nun önerdiği PSU'yu alabilirsin, ayriyetten kaliteli bir akım korumalı priz aldın mı tamamdır. Bütçe olursa UPS alırsın, elektrik gittikten sonra kalitesine göre 2 - 30 dakika arasında çalışmaya devam eder.

Arkadaşlar bu marka için ne diyorsunuz Caner arkadaşın dediği ile gidip geliyorum hangisinı alsam diye.
.

Yazdıklarımı okumuyor musun ?
Frisby, Powerboost, Hadron, Gamepower, Rampage, Everest, platoon, gametech vs vs bunlar dandik ve kalitesiz olan PSU'lar.

Yazdıklarımı okumuyor musun?

Gözden kaçmış tamam hocam hepsiburadan alacağımda bu ürün orada pahalı 387 TL oluyor bütcem yok şu an başka bakıyorum mecbur acil lazım paramda bu kadar var.
.

400W var ama bu da benim ana karta uymuyor 8 pin lazım bunda 4 pin koymuşlar ne cins adamlar ya resmen 500W alsınlar diye yapılmış.

Gözden kaçmış tamam hocam hepsiburadan alacağımda bu ürün orada pahalı 387 TL oluyor bütcem yok şu an başka bakıyorum mecbur acil lazım paramda bu kadar var.
N11'den alın, sorun yaşamazsınız, yaşasanız bile kolay bir şekilde halledilir. 60 TL Fark var, 60 TL'ye 3 porsiyon iskender yerim.

N11'den alın, sorun yaşamazsınız, yaşasanız bile kolay bir şekilde halledilir. 60 TL fark var, 60 TL'ye 3 porsiyon iskender yerim.

Hocam indirim kuponum var Hepsiburada onu kullanmam lazım günü doluyor mecbur buradan almam lazım bir de sorun yaşamadığım tek internet alışveriş yeri.
Bu var ucuz ama markayı bilmiyorum.
.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı