400 kb/sn İndirme Hızı 3-4 kb/sn Düştü

harun07

Hectopat
Daha fazla  
Daha önce 400 kb/sn ile dosya indiriyordum. Şuanda 3-4 kb/sn yi gecmiyor. Online oyunlarda pingim 500. Fakat sitelerde gezinme hızım normal ve youtube de HD videoyu donmadan sıkıntısız izleyebiliyorum. Öncelikle şunu da belirteyim bu indirme hızı kesinlikle bir torrent programına ait değildir. Google Chrome ve Steam üzerinden indirme hızım bu.

Speed Test Sonuçları: Speedtest.net by Ookla - My Results

Aynı sorun bende de mevcut. Smile ADSL kullanıyorum. Sözde AKK'den sonra 3Mbps'ye düşüyor, ama ben 600bayt ile indirme yapıyorum. Bu da demek oluyor ki 4.8Kbps hızım var şu anda. Tamamen dalga geçiyorlar.

Aynı sorun bende de mevcut. Smile ADSL kullanıyorum. Sözde AKK'den sonra 3Mbps'ye düşüyor, ama ben 600bayt ile indirme yapıyorum. Bu da demek oluyor ki 4.8Kbps hızım var şu anda. Tamamen dalga geçiyorlar.
ben TTNET kullanıyorum. Kaç kez aradım kesinlikle kendilerinde bir sorun olduğunu kabul etmiyorlar. Modemi bahane ettiler yeni ASUS DSL-N12E model modemi aldık yine aynı.

Bide şimdi fark ettim twitch.tv de görüntü ayarı ne olursa olsun ara ara donmalar oluyor. Source de olsa Low da olsa ara ara donmalar yapıyor.

ben TTNET kullanıyorum. Kaç kez aradım kesinlikle kendilerinde bir sorun olduğunu kabul etmiyorlar. Modemi bahane ettiler yeni ASUS DSL-N12E model modemi aldık yine aynı.

Bide şimdi fark ettim twitch.tv de görüntü ayarı ne olursa olsun ara ara donmalar oluyor. Source de olsa Low da olsa ara ara donmalar yapıyor.
Twitch olsun, Youtube olsun. Hiç bir video izleyemiyorum. Bu mu yaz tatili? Türkiye'de internet bu mu yani? Hırsızlıktan başka bildikleri bir şey var mı?

Twitch olsun, Youtube olsun. Hiç bir video izleyemiyorum. Bu mu yaz tatili? Türkiye'de internet bu mu yani? Hırsızlıktan başka bildikleri bir şey var mı?
16mb/sn diye aldık. 300-400 kb/sn ye ile indirme yapsam şükrediyorum. Bahaneleri de "bulunduğunuz bölgenin alt yapısından kaynaklanıyor" , madem alt yapıdan kaynaklanıyor o zaman yap alt yapıyı ben mi yapacam ? 16mb/sn diye satarken iyi ama. Alt yapı yoksa satmayacaksın.

16mb/sn diye aldık. 300-400 kb/sn ye ile indirme yapsam şükrediyorum. Bahaneleri de "bulunduğunuz bölgenin alt yapısından kaynaklanıyor" , madem alt yapıdan kaynaklanıyor o zaman yap alt yapıyı ben mi yapacam ? 16mb/sn diye satarken iyi ama. Alt yapı yoksa satmayacaksın.
Her gün lanet okuyorum. Hem internet sağlayıcılarına, hem bu fiyatları koydurtmaya zorlayan devlete.

İllaha şu olay yüzünden oyun satın almaya korkar oldum steam yaz indirimde aldığım oyunların yarısı duruyo korkudan CD ile alıyorum satarken adam bir anlatıyo yok böyle iyi yok şöyle iyi 16mb/sn diye aldık 18kb/sn indiriyorum siz yine 300 400kb/sn ye şükredin 3 ay önce 800kb/sn ye kadar çıkıyodu ki güya 16mb/sn aldığımızdan beri bir kere 1mb/sn ye çıkmadı.Arayıncada kullanımınızdan dolayı böyle olmuş diyolar.Napalım interneti modem in ışığı yansın diye komşular interneti görüp bağlanamasın diye artislik olsun diye mi para veriyoruz biz buna.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı