400 ₺ PC oyun tavsiyesi

Hocam Origin'de EA Play Basic sadece 10 saati kavradığı yazıyor şüpheye düştüm, Eğer Steam'e gelen EA Play Basic ile paket kapsamındaki oyunları sınırsız oynayabiliyorsak zaten alacağım onu ben de. Premium'da Steam'de ne kadar olur bilmiyorum da, Origin'de de 900 ₺'ye kadar yolu var.

Aynı sistemle RDR 2 oynayanlar var, Star Wars hoşuma gitmişti gördüm bir ara, Cyberpunk 1060TI ve i7 5K istiyor diye yazılıyor.
Sistemin kötü demiyorum. Çoğu PC'ye göre güncel ama RDR2 için yetersiz maalesef. İzlediğim videolarda öyle gördüm. Ayrıca EA Access'te 10 saat şeysi yeni çıkan oyun oyunlar için. Oyun tavsiyesi yapamıyorum maalesef. Dying Light oynamadıysan oynanır.

O gereksinimler tahmini bir şekilde yapılıyor. Ayrıca oynamadıysanız Devil May Cry5 ve Doom Eternal'a da bakabillirsiniz.

DMC 5 aklımda, Doom Eternal çok güzel ama sistemim yetmiyor maalesef, aşırı zorlayacaktır.
Sistemin kötü demiyorum. Çoğu PC'ye göre güncel ama RDR2 için yetersiz maalesef. İzlediğim videolarda öyle gördüm. Ayrıca EA Access'te 10 saat şeysi yeni çıkan oyun oyunlar için. Oyun tavsiyesi yapamıyorum maalesef. Dying Light oynamadıysan oynanır.

Açmaz denilen çoğu oyunu berbat sistemler ile açıp çatır çatır oynadım inanın, DL oynadım çok iyiydi 3 kez bitirdim.

Tam düşündüğüm gibi. Yoksa 940MX ile bahsettiğin oyunlarını "çatır çatır" oynaman pek imkan dahilinde değil.

Şuan Low ayarlarda Apex Legend oynuyorum, Hiç takılma olmadan 1280/768'de, ekran kartı 80-85, İşlemci 70-75 sıcaklığında gidiyor, termal macun yeni temizledim (MX-4), soğutucu yok, altında stand yok ve oda sıcaklğı 28 derece ayrıca vantilatör vs. bir soğutucu da yok odada.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı