400 TL Altı Mouse Önerisi

plexies

Kilopat
Selamlar, bir mouse arıyorum yardım edebilirseniz sevinirim.

Bütçe : 400 TL altında olsun.

Tuş sayısı minimum 9 olsun.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sebebi CSGO JB modu oynamam benim için ek 6 tuş gerektiriyor sağ click sol click orta tuş 9.

Sebebi CSGO JB modu oynamam benim için ek 6 tuş gerektiriyor sağ click sol click orta tuş 9.
Tamam sadece CS:GO oynamak için bir mouse almazsın değil mi? Tüm oyunları oynarsın, eline tam oturan modeli alırsın, keyfine bakarsın. Bir de bu 6 tuşu ne için kullanacaksın?

Bazı sitelerde 13 bazı sitelerde 11 tuş diyor fakat ben 10 saydım diğerleri nerde düzgün bir fotoğraf varmı?
Tamam sadece CS:GO oynamak için bir mouse almazsın değil mi? Tüm oyunları oynarsın, eline tam oturan modeli alırsın, keyfine bakarsın. Bir de bu 6 tuşu ne için kullanacaksın?
+duck -duck +right r_cleardecals birde micrmicrofon basma +hook +grab komutları lazım bu yüzden G300S ten alıştım ondan
.

Son düzenleyen: Moderatör:
13 tane tuş sayamadim
Bu kadar tuş sayısına takıntılı iseniz moba mouse'ları alabilirsiniz.
Ayrıca Sol Click,Sağ Click, Orta tuş hem aşağıya hemde sağa sola basılıyor, 6 tane makro tuşu var. Size yetip yetmediğine kendiniz karar verin.
Tavsiyem, +duck ve -duck tuşlarını orta tuşun sağ ve sol tarafına alırsanız diğer tuşlar rahat kullanılabilir.

Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…