Sebebi CSGO JB modu oynamam benim için ek 6 tuş gerektiriyor sağ click sol click orta tuş 9.BenQ Zowie Farelerine bakabilirsiniz. Tuş sayısına neden gerek duydunuz bilmiyorum. Onun yerine Makrolu veya Multimedya tuşlu klavye almanız daha mantıklı. Çünkü FPS oyunlarında rakibini gösteremezsiniz. Nedense E-Spor oyuncuları bu fareyi kullanıyor. Sponsorluk almadıkları halde..
Kesinlikle bu fareyi almanızı öneriyorum.
Tamam sadece CS:GO oynamak için bir mouse almazsın değil mi? Tüm oyunları oynarsın, eline tam oturan modeli alırsın, keyfine bakarsın. Bir de bu 6 tuşu ne için kullanacaksın?Sebebi CSGO JB modu oynamam benim için ek 6 tuş gerektiriyor sağ click sol click orta tuş 9.
+duck -duck +right r_cleardecals birde micrmicrofon basma +hook +grab komutları lazım bu yüzden G300S ten alıştım ondanTamam sadece CS:GO oynamak için bir mouse almazsın değil mi? Tüm oyunları oynarsın, eline tam oturan modeli alırsın, keyfine bakarsın. Bir de bu 6 tuşu ne için kullanacaksın?
Bu kadar tuş sayısına takıntılı iseniz moba mouse'ları alabilirsiniz.13 tane tuş sayamadim
Bu kadar tuş sayısına takıntılı iseniz moba mouse'ları alabilirsiniz.
Ayrıca Sol Click,Sağ Click, Orta tuş hem aşağıya hemde sağa sola basılıyor, 6 tane makro tuşu var. Size yetip yetmediğine kendiniz karar verin.
Tavsiyem, +duck ve -duck tuşlarını orta tuşun sağ ve sol tarafına alırsanız diğer tuşlar rahat kullanılabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.