Zowie FK1+
Önerin için teşekkürler ama açık konuşmak gerekirse bana dandik geliyor.Hocam Steelseries istemiyorum demiştin ama yazamadan edemedim, Şuan kullandığım Steelseries Sensei Ten bana göre hepsinden iyi bir bak derim.
Tavsiyen için teşekkürler fakat bütçemin tamamını kullanmak istiyorum, Steel Series almak da istemiyorum konu da belirttiğim gibi.400 TL benim için çok fazla bir fiyat. Belki o kadar pahalı mouse önermem fakat gerçekten acayip kaliteli bir Rus markası biliyorum. Markası Rapoo modeli ise VPro V16. Şuanda Türkiye'de bulunmuyor fakat İtopya ülkemize getirtiyor.
İşte linkleri :
Rapoo VPro V16 Technopat İncelemesi
Rapoo VPro V16 İtopya Satış Linki
Mouse şık ve sade. Eğer Steel Series almak isterseniz :
Steel Series Kinzu V3 modeli var. Türk malı mouselere çok güvenmiyorum. Kaliteli çıkmıyor. Bu mouseler sizi en az 2 yıl idare edeceğine rahatlıkla güvenebilirsiniz.
Sanırım FK1+ alacağım fakat hem sağ tarafında hem sol tarafında tuşlarının olması çok dikkatimi dağıtır mı veya etkiler mi diye düşünüyorum.Zowie FK1+
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.