400 TL bütçe ile CS:GO için mouse önerisi

• Konuyu başlatan Wynex
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 2.385
Hocam Steelseries istemiyorum demiştin ama yazamadan edemedim, Şuan kullandığım Steelseries Sensei Ten bana göre hepsinden iyi bir bak derim.
Önerin için teşekkürler ama açık konuşmak gerekirse bana dandik geliyor.
400 TL benim için çok fazla bir fiyat. Belki o kadar pahalı mouse önermem fakat gerçekten acayip kaliteli bir Rus markası biliyorum. Markası Rapoo modeli ise VPro V16. Şuanda Türkiye'de bulunmuyor fakat İtopya ülkemize getirtiyor.

İşte linkleri :
Rapoo VPro V16 Technopat İncelemesi
Rapoo VPro V16 İtopya Satış Linki

Mouse şık ve sade. Eğer Steel Series almak isterseniz :
Steel Series Kinzu V3 modeli var. Türk malı mouselere çok güvenmiyorum. Kaliteli çıkmıyor. Bu mouseler sizi en az 2 yıl idare edeceğine rahatlıkla güvenebilirsiniz.
Tavsiyen için teşekkürler fakat bütçemin tamamını kullanmak istiyorum, Steel Series almak da istemiyorum konu da belirttiğim gibi.
@safaclgn Gamepower, Everest, James donkey gibi markaları kalitesiz buluyorum.
Sanırım FK1+ alacağım fakat hem sağ tarafında hem sol tarafında tuşlarının olması çok dikkatimi dağıtır mı veya etkiler mi diye düşünüyorum.

Fikrimi belirtmek istiyorum bütçemin tamamını kullanmak istiyorum demişsin ama indirimde 110TL paraya MSI GM11 almıştım hala kullanıyorum tavsiye ederim kaliteli mouse pişman olmazsan kalan parayla 10 gün boyunca canım çektikçe iskender yerdim. :) Ama tamamını kullanmak isterseniz bütçenin FK1+ alabilirsiniz.

Biraz CS:GO nun profosyenel kısmındaysan veya olmak istiyosan sade mause öneririm ,rival 105 kullanıyorum gayet sade ve güzel.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı