400 TL dolandırıldım

Selam arkadaşlar, 2 gün önce bir arkadaşla tanıştım ve 400 TL'ye VP sattiklarini söyledi bende olur dedim ve çocuk bana 200 300'den fazla kanıt gösterdi guvenilir olduğuna dair bende güvenip parayi attım ilk gün sabah 10 30 da gelir dedi sonra gelmedi ayarlayacağım dedi sonraki günde bekledik gelmedi sunucudan da banlamış beni o parayı nasıl geri alabilirim yeminler etti vereceğine dair ama ortada bir şey yok.
Hocam gerçekten artık bu kadar saf olmayın. Kötü niyetle söylemiyorum mesela bana birisi öyle dese direkt engellerim. Ben 2 gün önce tanıştığım yüzünü bile görmediğim bir kişiye nasıl güvenip de para atayım? Akıl var mantık var bir şey yaparken 2 kere düşünün. Eğer çok çok zekice (Dizilerde ki/filmlerde ki kadar zekice) olmadığı sürece beni dolandıramaz mesela birisi. Yine de Allah korusun herşey olabilir ama, şimdiye kadar metin2 hariç hiç dolandırılmadım. :D

Hocam gerçekten artık bu kadar saf olmayın. Kötü niyetle söylemiyorum mesela bana birisi öyle dese direkt engellerim. Ben 2 gün önce tanıştığım yüzünü bile görmediğim bir kişiye nasıl güvenip de para atayım? Akıl var mantık var bir şey yaparken 2 kere düşünün. Eğer çok çok zekice (Dizilerde ki/filmlerde ki kadar zekice) olmadığı sürece beni dolandıramaz mesela birisi. Yine de Allah korusun her şey olabilir ama, şimdiye kadar Metin2 hariç hiç dolandırılmadım. :D

Benim de gözüm o konuda açık hiç dolandırılmadım desem.

Selam arkadaşlar, 2 gün önce bir arkadaşla tanıştım ve 400 TL'ye VP sattiklarini söyledi bende olur dedim ve çocuk bana 200 300'den fazla kanıt gösterdi guvenilir olduğuna dair bende güvenip parayi attım ilk gün sabah 10 30 da gelir dedi sonra gelmedi ayarlayacağım dedi sonraki günde bekledik gelmedi sunucudan da banlamış beni o parayı nasıl geri alabilirim yeminler etti vereceğine dair ama ortada bir şey yok.
Öncelikle geçmiş olsun.Evet komedik bi durum çünkü güvenmediğiniz bir kişiden vp almak ne kadar mantıklı bilemem.Her neyse bir mahkemeye başvurabilirsiniz belki şahsın telefon numarası felan varsa bi avuktla konuşun isterseniz.

Öncelikle geçmiş olsun. Evet komedik bir durum çünkü güvenmediğiniz bir kişiden VP almak ne kadar mantıklı bilemem. Her neyse bir mahkemeye başvurabilirsiniz belki şahsın telefon numarası falan varsa bir avuktla konuşun isterseniz.

400 lira için avukatla falan mı uğrasıcak gereksiz üstüne bir soğuk su içsin arkadaş.

Malesef...

buzlu-su-icmek-zayiflatiyor-b9ccd8.jpg

Elinizde yeterli kanıt, vaktiniz varsa ve sabırlı iseniz şikayet edebilirsiniz. Süreç şimdiden gözümde uzadı gitti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı