Risk her üründe vardır. Kaliteli ve bilindik bir marka ve sen önermesen de benim önerdiğim üründür.
Paranla rezil olmak istiyorsan tabi alabilirsin. Önerimi yapayım da sonra önermediler demeyin.Sanırım Rival 100, mouse Apex 100 klavye alacağım. İkisi 300 ediyor zaten. Biraz daha biriktirip alırım kulaklığı, teşekkürler [emoji5]
Marka da model de iyi olduğu için önerdim zaten.Ama marka bazlı değil de model bazlı karşılaştırma yapmak lazım.
Paranla rezil olmak istiyorsan tabi alabilirsin. Önerimi yapayım da sonra önermediler demeyin.
Marka da model de iyi olduğu için önerdim zaten.
Markada sorun yok bütçeni ve küçük farkla daha performaslı ürünlerden vazgeçiyorsun ondan uyardım sadece. Tabi şekil açısında sevdiysen ve çok abartıya gerek yok bütçe de fazla önemli değil dersen alabilirsin.Neden öyle dedin ki içime kurt düştü ya... Steelseriesi herkes çok öneriyor oysa ki :/
Markada sorun yok bütçeni ve küçük farkla daha performaslı ürünlerden vazgeçiyorsun ondan uyardım sadece. Tabi şekil açısında sevdiysen ve çok abartıya gerek yok bütçe de fazla önemli değil dersen alabilirsin.
Yok canım ne patlamasıMecazi olarak kullandım. Ancak dediklerimi düşün yine de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.