400 TL Ekipman Seti

@Murat5038 Markaya lafım yok. Kesinlikle Logitech kaliteli bir marka. Ama marka bazlı değil de model bazlı karşılaştırma yapmak lazım. Alternatif olarak bende Gamecom 388 önermiştim. Mikrofonu net bir şekilde daha iyi ve bana daha konforlu geldiğinden daha iyi bir kulaklık benim görüşüme göre.

Sanırım Rival 100, mouse Apex 100 klavye alacağım. İkisi 300 ediyor zaten. Biraz daha biriktirip alırım kulaklığı, teşekkürler [emoji5]
Paranla rezil olmak istiyorsan tabi alabilirsin. Önerimi yapayım da sonra önermediler demeyin.

Ama marka bazlı değil de model bazlı karşılaştırma yapmak lazım.
Marka da model de iyi olduğu için önerdim zaten.

Neden öyle dedin ki içime kurt düştü ya... Steelseriesi herkes çok öneriyor oysa ki :/
Markada sorun yok bütçeni ve küçük farkla daha performaslı ürünlerden vazgeçiyorsun ondan uyardım sadece. Tabi şekil açısında sevdiysen ve çok abartıya gerek yok bütçe de fazla önemli değil dersen alabilirsin.

Bu fiyata alabileceğin en iyilerini seçmişsin. Rival 100 ve Apex 100 ikisini de kullanma fırsatım oldu gayet kaliteli ekipmanlar. Kulaklık olarak da ilerleyen zamanlarda Siberia 200 mor rengi alabilirsen çok iyi olur :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı