400 TL Gamepad önerisi

Vonx98

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir süredir bilgisayarımda kullanmak için bir gamepad almayı düşünüyorum biraz araştırdım fakat net bir karar veremedim sanırsam orijinal gamepadlerin sahteleri birçok satıcı tarafından satılmakta. Bunlar ne kadar sağlıklı ya da ithalatçı garantili orijinal ürünler? Güvenilir midir? Dark Souls, Forza, Witcher 3, Sekiro gibi oyunları oynuyorum bilgi ya da öneri verirseniz müteşekkir kalırım.

Bu arada bütçem 350 - 400 daha yukarıya çıkmak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bir süredir bilgisayarımda kullanmak için bir gamepad almayı düşünüyorum biraz araştırdım fakat net bir karar veremedim sanırsam orijinal gamepadlerin sahteleri birçok satıcı tarafından satılmakta. Bunlar ne kadar sağlıklı ya da ithalatçı garantili orijinal ürünler? Güvenilir midir? Dark Souls, Forza, Witcher 3, Sekiro gibi oyunları oynuyorum bilgi ya da öneri verirseniz müteşekkir kalırım.

Bu arada bütçem 350 - 400 daha yukarıya çıkmak istemiyorum.
Logitech'in gamepadlarine bakın.

F710 hoşuma gitti fakat Monster Pusat da iyi duruyor kalite anlamında hangisini önerirsiniz.
Ben Monster Pusat Pro'yu iade ederek F710'a geçtim. Sürücü sorunları ve batarya problemi vardı. Monster'da titreşim motoru mevcut ama bunu Bluetooth aktifken kullanamıyorsunuz. Yerleşik özellik için PC'ye bağlı olması gerekiyor. Yani üründen tam verim alınabilmesi için sabit şekilde oturmalısınız. F710'un pilli oluşu da bu özelliği rahatça kullanmanızı sağlıyor. Biraz ağır ve eski tipte bir gamepad ama parasının hakkını da veriyor.

Son düzenleme:
Ben Monster Pusat Pro'yu iade ederek F710'a geçtim. Sürücü sorunları ve batarya problemi vardı. Monster'da titreşim motoru mevcut ama bunu Bluetooth aktifken kullanamıyorsunuz. Mevcut özellik için PC'ye bağlı olması gerekiyor. Yani üründen tam verim alınabilmesi için sabit şekilde oturmalısınız. F710'un pilli oluşu da bu özelliği rahatça kullanmanızı sağlıyor. Biraz ağır ve eski tipte bir gamepad ama parasının hakkını da veriyor.

Teşekkürler F710 alacağım galiba.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı