400 TL klavye önerisi

Klavyeyi ben de kullanıyorum, tavsiye ederim. Ayrıca Amazon'dan al. Hizmeti çok daha iyi ve 2 TL'cik daha ucuz.

Kargo ne kadar sürer? Amazon yurt dışından geliyor diye biliyorum da türkçe gelir değil mi?
G213'ü kullanmadım. O yüzden yorum yapamam. Ama senin işini görebilir bilemiyorum. Mekanik diye bir derdinizin olması mühim değil. Ancak mekanik klavyelerin daha kullanışlı olduğu bir gerçek. Bu açıdan daha çok tercih ediliyor. Yani RGB gibi olur veya olmaz kişinin tercihi gibi bir durum değil. İmkanımız varsa mekanik almak tabi ki mekanik olmayan bir klavyeye göre çok daha iyi.

Daha önce mekanik olmayan klavye kullandım. Sıkıntılarını biliyorum. Şu anki mekanik olmayan klavyeler ne kadar geliştirildi bilgim yok.

G213 belki de size yeterli olabilir. Hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın. Mağazalarda görme imkanınız varsa gidip bakın derim. Vatan vs.
Arkadaşım 2 yıldır kullanıyor bana çok memnun olduğunu söyledi aslında onu tercih etmek istememdeki ana sebep o ve mekanik diye kalitesiz markalara yönelmek istemiyorum (evet attığınız da logitech ama g213 daha şık geldi gözüme yine de aslında alınabilir daha uzun süre dayanacağı kesin)

Kaliteden çok özellik/RGB ve membrane bakıyorsan G213 olur. Onun dışında kalite olarak daha iyi ve mekanik olmasıyla GXT 890 var.
Logitech Trust'tan marka olarak daha kaliteli diye biliyorum ve gxt 890 da bilek desteği var ancak oldukça alçak ve yeterli olduğunu düşünmyorum.

Sanırım amazon linkinden g213 alacağım fakat g410'u da tercih edebilirim. Hepinize yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim dostlar.

Kargo ne kadar sürer? Amazon yurt dışından geliyor diye biliyorum da türkçe gelir değil mi?

Arkadaşım 2 yıldır kullanıyor bana çok memnun olduğunu söyledi aslında onu tercih etmek istememdeki ana sebep o ve mekanik diye kalitesiz markalara yönelmek istemiyorum (evet attığınız da logitech ama g213 daha şık geldi gözüme yine de aslında alınabilir daha uzun süre dayanacağı kesin)

Logitech Trust'tan marka olarak daha kaliteli diye biliyorum ve gxt 890 da bilek desteği var ancak oldukça alçak ve yeterli olduğunu düşünmyorum.

Sanırım amazon linkinden g213 alacağım fakat g410'u da tercih edebilirim. Hepinize yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim dostlar.
Logitech klavyeleri o kadar iyi değil. Kalite olarak dediğim gibi GXT 890 daha iyi.

Amazon.com.tr olduğu için sorun yok. Yani ürünler yurt içinden geliyor. Hepsiburadadan almaktan bir farkı yok. G213 alırsan en azından garantisi de olmuş olur. G410'un garantisi yok sonuç olarak. Madem arkadaşın da kullanmış memnun. Emin olduğun klavyeyi alman daha iyi hem de garantili şekilde.

Tabi Amazondan alırken özellikle satıcının Amazon olmasına dikkat edin. O zaman daha iyi oluyor. İade, değişim vs gibi konularda yani. Arkadaşın gönderdiği linkten alırsan satıcı Amazon olarak gözüküyor.

Alternatif daha iyi klavyeler var mı bilgim yok.

Arkadaşlar amazondaki linkten ürünü aldım çok kaliteli fakat numpadde bulunan "0" ve "2" tuşların üzerinde çizik olduğunu farkettim ve e-mail attım. Onlar da değişim olmadığını, ancak iade edebileceğimi söyleyerek iade kodu verdiler. Kargo bedelini de onlar karşılayacak. Şimdi aynı klavye amazonda da trendyolda da 341₺ fiyatında hangisini alsam diye kararsızım biraz. İkisinden birinden tekrar alacağım

Arkadaşlar amazondaki linkten ürünü aldım çok kaliteli fakat numpadde bulunan "0" ve "2" tuşların üzerinde çizik olduğunu farkettim ve e-mail attım. Onlar da değişim olmadığını, ancak iade edebileceğimi söyleyerek iade kodu verdiler. Kargo bedelini de onlar karşılayacak. Şimdi aynı klavye amazonda da trendyolda da 341₺ fiyatında hangisini alsam diye kararsızım biraz. İkisinden birinden tekrar alacağım
Amazondan al tabi ki. Bak adamlar ne güzel rahat şekilde iade yaptırıyorlar. Trendyol konusunda bazı şikayetleri okuyorum. Tercih senin.

GXT 890 alabilirsin. Şuanda 270 TL. Normalde Logitech kalitelidir ama G213 çok kötü.

GXT 890>G213.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı