gokaydinhasan
Hectopat
Kargo ne kadar sürer? Amazon yurt dışından geliyor diye biliyorum da türkçe gelir değil mi?Klavyeyi ben de kullanıyorum, tavsiye ederim. Ayrıca Amazon'dan al. Hizmeti çok daha iyi ve 2 TL'cik daha ucuz.
Arkadaşım 2 yıldır kullanıyor bana çok memnun olduğunu söyledi aslında onu tercih etmek istememdeki ana sebep o ve mekanik diye kalitesiz markalara yönelmek istemiyorum (evet attığınız da logitech ama g213 daha şık geldi gözüme yine de aslında alınabilir daha uzun süre dayanacağı kesin)G213'ü kullanmadım. O yüzden yorum yapamam. Ama senin işini görebilir bilemiyorum. Mekanik diye bir derdinizin olması mühim değil. Ancak mekanik klavyelerin daha kullanışlı olduğu bir gerçek. Bu açıdan daha çok tercih ediliyor. Yani RGB gibi olur veya olmaz kişinin tercihi gibi bir durum değil. İmkanımız varsa mekanik almak tabi ki mekanik olmayan bir klavyeye göre çok daha iyi.
Daha önce mekanik olmayan klavye kullandım. Sıkıntılarını biliyorum. Şu anki mekanik olmayan klavyeler ne kadar geliştirildi bilgim yok.
G213 belki de size yeterli olabilir. Hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın. Mağazalarda görme imkanınız varsa gidip bakın derim. Vatan vs.
Logitech Trust'tan marka olarak daha kaliteli diye biliyorum ve gxt 890 da bilek desteği var ancak oldukça alçak ve yeterli olduğunu düşünmyorum.Kaliteden çok özellik/RGB ve membrane bakıyorsan G213 olur. Onun dışında kalite olarak daha iyi ve mekanik olmasıyla GXT 890 var.
Sanırım amazon linkinden g213 alacağım fakat g410'u da tercih edebilirim. Hepinize yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim dostlar.