Peki hocam ses konusu benim için biraz önemli hangisinin sesi daha iyidir B640'da Full mekanik mi sadece wasd mi mekanik anlamadım biraz aydınlatır mısınız? Veya daha iyi vir klavye var mı?
Merhaba. Bugün hazır indirim sezonundayken sizlerle birlikte karışık çevre birimleri önerilerimi paylaşacağım. Hadi başlayalım. Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim. Bu makalemi konulara atabilirsiniz ve düşüncelerinizi belirtebilirsiniz. Herkese harika...
www.technopat.net
Tam boy, Outemu Red switch, Türkçe Q, indirim kuponlarıyla 275TL;
Trust 22983 GXT 890 Cada RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Redragon K553 Usas RGB Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K553 Usas RGB Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 971,49 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
TKL, Outemu Red switch, İngilizce Q, vergi ve kargolarla birlikte 400TL;
Motospeed CK61 Rgb Mekanik Oyun Klavyesi Outmu Kırmızı (Yurt en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Tam boy, Outemu Red switch, İngilizce Q, vergi ve kargolarla birlikte 400TL;
Sizde hocam B640 var değil mi uzun kullanımda tuşlara basamama sıkıntısı oluyor mu rahatsız edecek bir şey biraz takıntılıyımdır. Yukarıdakilere gelince hocam benim aklımdanda geçmiyor değil dün yoktu bugün girdiğimde vardı K553 modeli ya da K552 sizce hangisi kullanan var mı uzun kullanımı nasıl?
hocam cevabınızı bekliyorum uzun kullanımında nasıl
Önerebileceğiniz başka klavye var mı bugnğ alacağım lütfen yardımcı olur musunuz.
aldım arkadaşlar 612 aldım kailh switch olmasından ötürü adminler kapanabilir