400 TL Klavye Önerisi

mümkünse blue switch tercih etme başlarda çok güzel ses geliyor ama ileride bayıyor ve odan tek değilse kesinlikle alma gece kullanamıyorsun klavyeyi :)
Tek yaşıyorum ses yönünden sıkıntı olmaz da, blue oyunlar için de iyi midir ? Çünkü tepkime süresi acısından Red switch daha iyi diyorlar.

Ses olarak ben de sevmiyorum ama o ürünün blue switchlisi indirimde sadece. O yüzden önerdim. Red switch daha çok FPS oyunları için öneriliyor. Blue ile de oyun oynanabilir, problem olmaz.

Aynı klavyenin red switchli versiyonu da var, indirimde değil ama galiba. Bir kontrol edersin.

HyperX Alloy FPS Pro Blue Switch Mekanik Klavye ( HX-KB4BL1-US/WW ) | HyperX | Mekanik Oyuncu Klavyeleri Cherry Mx Red Switch, 100% Anti-Ghosting'e Sahip HyperX Alloy Fps Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
Bu klavyeler mekanik hepsi oyunlarda iyi performans gösterecektir. Kırmızı tabi daha seri basmalara izin verdiği ve sesi olmadığı için oyuncular tarafından tercih ediliyor. Ancak mavinin hissiyatı bence daha güzel. Aradaki 120 lira fark göz önüne alınırsa bence HyperX Alloy Fps. Tabi elinde para varsa K70 çok güzel indirime girmiş onu da alabilirsin. Bu biraz beğenilerine bağlı, iki klavye de pişman etmez.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı