Rampage KB-RX77 Runner USB Rainbow Aydınlatmalı Q Bilek Destekli Klavye Siyah
Rampage KB-R88 GAMEZONE Siyah Yarı Mekanik Bilek Destekli RGB Işıklı Metal Kasa Gaming Oyuncu Klavye
Everest Eco USB Siyah Makrolu 4d Optik Rgb Eco LED Işıklı 1600DPI 7 Renk Değiştirebilir Gaming Oyuncu Mouse + Logitech Mouse Pad
Everest SM-770 CHOPPER Usb Siyah Oyun Gaming Oyuncu Mouse
Bunlardan hangi ikisini önerirsiniz peki?
Senin önerdiğin klavyeyi beğendim tam alacaktım ama türkçe değil galiba. Var mı baksa boyle klavyeler?![]()
Galax Stealth 03 Blue Switch RGB Aydınlatmalı Mekanik Oyuncu Klavyesi (KGS0314T1MR1BBK0-GLX) | Teknobiyotik
Anahtar: 104 anahtar Gölgelenme önleme: 100% Anahtarlar: Mekanik Klavye Dokusu: Metal Aydınlatma: LED Astar: PVC 1.3M Liman: Yok Bağlantı: kablolu Bilek Dinlendirme: Numarawww.teknobiyotik.com
![]()
GameNote MS1026 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote MS1026 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote MS1026 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 194,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Lenovo Lecoo MG1101 RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo Lecoo MG1101 RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo Lecoo MG1101 RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 276,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Türkçe olmaması sorun değil, Türkçe yazabiliyor. Bu bütçede başka onun gibi yok. Yani mekanik, bilek destekli.Senin önerdiğin klavyeyi beğendim tam alacaktım ama Türkçe değil galiba. Var mı baksa boyle klavyeler?
peki teknobiyotik güvenilirmidir? yoksa başka bi yer varmı alabileceğim.Türkçe olmaması sorun değil, Türkçe yazabiliyor. Bu bütçede başka onun gibi yok. Yani mekanik, bilek destekli.
Peki Teknobiyotik güvenilir midir? Yoksa başka bir yer var mı alabileceğim?
Peki Teknobiyotik güvenilir midir? Yoksa başka bir yer var mı alabileceğim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.