Cougar DeathFire Ex Sessiz Hibrit Mekanik Klavye - Mouse Set en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Hibrit switchler mevcut klavyede. Oldukça sessiz. Işık Modlarını ayarlayabiliyorsunuz. Ancak Mouse'da sadece 8 renk arasında nefes alıp verme Modu mevcut. Bütçenizi tek uyan bu var. Sizi üzeceğini sanmıyorum.
Cougar DeathFire Ex Sessiz Hibrit Mekanik Klavye - Mouse Set en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Hibrit switchler mevcut klavyede. Oldukça sessiz. Işık Modlarını ayarlayabiliyorsunuz. Ancak Mouse'da sadece 8 renk arasında nefes alıp verme Modu mevcut. Bütçenizi tek uyan bu var. Sizi üzeceğini sanmıyorum.
10 liraya A4 tech aldım inanır mısın W tuşuna basınca senin 400 liraya alacağın klavye gibi W harfi çıkartıyor ben sanmıyordum bu kadar kaliteli olacağını 5 yıldır kullanıyorum tek bir sorun çıkarmadı
Hayır, fazla kalite farkı olmadığından dolayı Gamepower'ın f/p bakımından daha alınabilir olmasından ötürü önermiyorum Cougar'ı. Yoksa neden daha kalitesiz ürünü önereyim değil mi?
www.hepsiburada.com