Set olmasa da olur ama hem ışıklı hem kaliteli 400 tl geçmeyecek olsa olurBütçenizde set olarak istemeniz olanakları kısıyor mekanik çok ucuz mekanik klavyelerde tamamen şansınız belirler ömrünü.
Set olmasa da olur ama hem ışıklı hem kaliteli 400 tl geçmeyecek olsa olurBütçenizde set olarak istemeniz olanakları kısıyor mekanik çok ucuz mekanik klavyelerde tamamen şansınız belirler ömrünü.
Hayır, fazla kalite farkı olmadığından dolayı Gamepower'ın F/P bakımından daha alınabilir olmasından ötürü önermiyorum Cougar'ı. Yoksa neden daha kalitesiz ürünü önereyim değil mi?![]()
Fakat açılmış bir konuda oylama da neredeyse yarı yarıya oy verilmişKendi ürünlerini üretip iyi işler başarmış bir firmayla, Çin'de üretilen kalitesiz markalara ürün basan bir firmayı karşılaştırmanız her şeyi açıklıyor zaten.![]()
Kendiniz bilirsiniz. 2 ay sonra Klavyemin tuşları çalışmıyor diye konu açıp yardım istemeyin kimseden o halde.Fakat açılmış bir konuda oylama da neredeyse yarı yarıya oy verilmiş
Gamepower ürünleri alınır mı?
Gamepower'ın ürünleri oldukça güzel ve ucuz görünüyorlar. Youtube'da birkaç kanalın incelemesini de izledim, oldukça kaliteli bir markaya benziyor. Fakat içimdeki korkuyu kırmak için bir de sizlere sormak istedim. Almayı düşündüğüm ürünler Gamepower Medusa 7.1, Gamepower Warlock RED Switch...www.technopat.net
Çine gidip gördünüz mü Gamepower'in yalnızca marka bastığını? Kulaktan dolma bilgilerle çamur atma çabasından başka bir şey değil. Hayatında Gamepower kullanmadığından o kadar eminim ki.Kendi ürünlerini üretip iyi işler başarmış bir firmayla, Çin'de üretilen kalitesiz markalara ürün basan bir firmayı karşılaştırmanız her şeyi açıklıyor zaten.![]()
Pardon ben yanlışlıkla size cevap verdim diğer arkadaşa cevap verecektimFakat açılmış bir konuda oylama da neredeyse yarı yarıya oy verilmiş
Gamepower ürünleri alınır mı?
Gamepower'ın ürünleri oldukça güzel ve ucuz görünüyorlar. Youtube'da birkaç kanalın incelemesini de izledim, oldukça kaliteli bir markaya benziyor. Fakat içimdeki korkuyu kırmak için bir de sizlere sormak istedim. Almayı düşündüğüm ürünler Gamepower Medusa 7.1, Gamepower Warlock RED Switch...www.technopat.net
Mekanik mi önerirsiniz normal klavye miÜrün steelseries bile olsa ucuz mekanik klavyelerin ömrü şansınıza bağlıdır. Konu kapanmıştır öneriler belirtildiği gibi arkadaş istediğini alsın.
Size bağlı ancak ben düşük bütçede membran öneririm. Ama sizin zevkinize kalmış mekanik de alabilirsiniz ama çok önermemMekanik mi önerirsiniz normal klavye mi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.