400 TL mekanik ışıklı klavye mouse set önerisi

Hayır, fazla kalite farkı olmadığından dolayı Gamepower'ın F/P bakımından daha alınabilir olmasından ötürü önermiyorum Cougar'ı. Yoksa neden daha kalitesiz ürünü önereyim değil mi? :)

Kendi ürünlerini üretip iyi işler başarmış bir firmayla, Çin'de üretilen kalitesiz markalara ürün basan bir firmayı karşılaştırmanız her şeyi açıklıyor zaten. ;)

Kendi ürünlerini üretip iyi işler başarmış bir firmayla, Çin'de üretilen kalitesiz markalara ürün basan bir firmayı karşılaştırmanız her şeyi açıklıyor zaten. ;)
Fakat açılmış bir konuda oylama da neredeyse yarı yarıya oy verilmiş

Kendiniz bilirsiniz. 2 ay sonra Klavyemin tuşları çalışmıyor diye konu açıp yardım istemeyin kimseden o halde.

Çine gidip gördünüz mü Gamepower'in yalnızca marka bastığını? Kulaktan dolma bilgilerle çamur atma çabasından başka bir şey değil. Hayatında Gamepower kullanmadığından o kadar eminim ki.

Pardon ben yanlışlıkla size cevap verdim diğer arkadaşa cevap verecektim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı