400 TL mekanik ışıklı klavye mouse set önerisi

Mekanik şart değilse
G213 + SPK9413

Şart ise

Rampage Orion R90 + SPK9413

Veya numlock şart değilse Redragon Avenger

Ama bu bütçede mekanik önermem, malzeme kalitesi olarak G213 fersah fersah üstün zaten Rampage'a göre.

İki klavyenin arasında kalıp upuzun araştırmalar sonucu G213'ü sipariş ettim, gelsin inceleme yaparım.

Merhaba.. Size set öneremem yanlız 6 haziranda büyük bir heves ile aldığım şu üründen uzak durun derim..
Gamepower Saber Full RGB Blue ve Red Switch Oyuncu Mekanik Klavye 444,90 TL yerine 344,90 TL

İnsanı deli etmekten başka bir şeye yaramıyor..
W tuşu ağırlıklı olmak üzere D tuşu da dahil tutukluk yapıyor. Fps oyunlarında ileri giderken duruyor. Böyle deli olursunuz kafayı yersiniz. Yahu daha 2 ay oldu. Günde en fazla 1 2 saat kullanabiliyorum onun dışında bazı günler hiç kullanmıyorum. Araştırma yaptım vidyolar izledim ve içinde toz kaçınca iletişimin kesildiğini öğrendim, kompresör olmadığı için saç kurutma ile düzelttim. Daha sonra 1 hafta içinde tekrar aynı şeyi yapmaya başladı ve bu sefer düzeltemedim. Çok pişmanım gerçekten. Çok şık bir klavye çok tatlı. RGB ışıkları efsane yüksek derecede aydınlatıyor. Tam bir disco havası yaratıyor ama benim için en önemli tuş olan W tuşu basmıyorsa benim için bitmiştir.. Bu arada klavye red switch.. Tüm tuşları da söktüm baktım iyice üfleme yaptırdım saç kurutma ile ama fayda etmiyor..

Şunu da belirtmek isterim, şu anda bu klavyeyi almadan önceki kullandığım 14 yıllık klavyeyi kullanmaya devam ediyorum. Ve cayır cayır çalışıyor zırh gibi.. Benim gibi 29 30+ yaş olanlar bilir. 2006 lı yıllarda MİNTON markası vardı. O eski klavyeyi kullanıyorum...

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200804-170126_Gallery.jpg
    Screenshot_20200804-170126_Gallery.jpg
    540 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_20200804-170141_Gallery.jpg
    Screenshot_20200804-170141_Gallery.jpg
    386,9 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
Bu fiyata alabileceğiniz en iyi mekanik klavye. Şu an indirimde. Fare olarak bende bu modeli kullanıyorum. Bu linkten aldım. Tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı