trampedm0nkeyy Centipat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #1 Şu an GTX mocassin mavi Switch klavye var onu almayı düşünüyorum. Bütçem 400 TL sizce hangi klavyeyi almalıyım?
Şu an GTX mocassin mavi Switch klavye var onu almayı düşünüyorum. Bütçem 400 TL sizce hangi klavyeyi almalıyım?
mavıuszed Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 1.743 Çözümler 4 23 Ocak 2023 #2 Bence almayın. 1 yıl sonra hiçbir tuş çalışmayınca deliriyorsunuz.
DEVOPRO666 Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 310 Çözümler 4 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 23 Ocak 2023 #3 trampedm0nkeyy dedi: Şu an GTX mocassin mavi Switch klavye var onu almayı düşünüyorum. Bütçem 400 TL sizce hangi klavyeyi almalıyım? Genişletmek için tıkla... Bu fiyata mekanik klavye önermiyorum.
trampedm0nkeyy dedi: Şu an GTX mocassin mavi Switch klavye var onu almayı düşünüyorum. Bütçem 400 TL sizce hangi klavyeyi almalıyım? Genişletmek için tıkla... Bu fiyata mekanik klavye önermiyorum.
Hexa Force Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 2.390 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri R5 3600 | RX6600XT Speedster Qick 308 8GB | Kingston Fury Beast 2x8GB RAM | 2TB HDD + 1TB SSD | Attack Shark X2Pro | Bloody B930 | H2002P | MSI CREATOR Z17 Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarım 23 Ocak 2023 #4 2. el klavye kovalayın. O paraya mekanik zor ama e. el 4-5 yıl öncesinden kalma kaliteli bir ürün bulmak 0 almaktan daha iyi.
2. el klavye kovalayın. O paraya mekanik zor ama e. el 4-5 yıl öncesinden kalma kaliteli bir ürün bulmak 0 almaktan daha iyi.
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 23 Ocak 2023 #5 O bütçeye mekanik klavye önermiyorum. Uzun ömürlü olmayacaktır. Az daha bütçe artarsa bu: REDRAGON K509RGB DYAUS 7 Renk Arka IÅıklı Mekanik Hisli Klavye - inventus REDRAGON K509RGB DYAUS 7 Renk Arka IÅıklı Mekanik Hisli Klavye inventus.com.tr
O bütçeye mekanik klavye önermiyorum. Uzun ömürlü olmayacaktır. Az daha bütçe artarsa bu: REDRAGON K509RGB DYAUS 7 Renk Arka IÅıklı Mekanik Hisli Klavye - inventus REDRAGON K509RGB DYAUS 7 Renk Arka IÅıklı Mekanik Hisli Klavye inventus.com.tr
sametqwx Centipat Katılım 21 Eylül 2022 Mesajlar 30 Yer Japonya 23 Ocak 2023 #6 400 TL zor bulursun hocam biraz bütcenizi arttırıp şunu alabilirsiniz. Gamepower OGRE RGB Mavi Swıtch Mekanik Gaming Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol Gamepower OGRE RGB Mavi Swıtch Mekanik Gaming Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
400 TL zor bulursun hocam biraz bütcenizi arttırıp şunu alabilirsiniz. Gamepower OGRE RGB Mavi Swıtch Mekanik Gaming Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol Gamepower OGRE RGB Mavi Swıtch Mekanik Gaming Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Finch0900 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 2.921 Çözümler 37 23 Ocak 2023 #7 Ucuz ve mavi switch almayın. Paranızı biriktirin kaliteli bir şey alın. Ben de gittim kalitesiz gamepower warlock compact diye bir klavye aldım, şu an e, d, c tuşları çalışmıyor. Eski klavyeme döndüm. Ayrıca mavi switch de almayın çok ses yapıyor.
Ucuz ve mavi switch almayın. Paranızı biriktirin kaliteli bir şey alın. Ben de gittim kalitesiz gamepower warlock compact diye bir klavye aldım, şu an e, d, c tuşları çalışmıyor. Eski klavyeme döndüm. Ayrıca mavi switch de almayın çok ses yapıyor.
3 353380 Kilopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.876 Makaleler 1 Çözümler 10 23 Ocak 2023 #8 Hexa Force dedi: 2. el klavye kovalayın. O paraya mekanik zor ama e. el 4-5 yıl öncesinden kalma kaliteli bir ürün bulmak 0 almaktan daha iyi. Genişletmek için tıkla... Aynen 4 - 5 yıl kullanılmış 2. el almak 0 almaktan mantıklı, o klavye o kadar kullanılırsa 0' kötü markadan bile beter olur.
Hexa Force dedi: 2. el klavye kovalayın. O paraya mekanik zor ama e. el 4-5 yıl öncesinden kalma kaliteli bir ürün bulmak 0 almaktan daha iyi. Genişletmek için tıkla... Aynen 4 - 5 yıl kullanılmış 2. el almak 0 almaktan mantıklı, o klavye o kadar kullanılırsa 0' kötü markadan bile beter olur.
benkeldegilim Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 329 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Ocak 2023 #9 Almayın.
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 23 Ocak 2023 #10 Berbat ve sorunlu bir klavye. Önermiyorum. sametqwx dedi: 400 TL zor bulursun hocam biraz bütcenizi arttırıp şunu alabilirsiniz. Gamepower OGRE RGB Mavi Swıtch Mekanik Gaming Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol Gamepower OGRE RGB Mavi Swıtch Mekanik Gaming Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla...
Berbat ve sorunlu bir klavye. Önermiyorum. sametqwx dedi: 400 TL zor bulursun hocam biraz bütcenizi arttırıp şunu alabilirsiniz. Gamepower OGRE RGB Mavi Swıtch Mekanik Gaming Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol Gamepower OGRE RGB Mavi Swıtch Mekanik Gaming Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla...