400 TL PSU önerisi

Merhaba arkadaşlar hemen konuya geçiyorum. Ben i5 9400F ve ASUS Dual GTX 1660 Super ile oyunlarımı oynuyorum, ama aldıgım sistem hazırdı ve kasası Rampage'di, ve kaliteli bir PSU değil. (Rampage X horse 600W 80Plus) elektrik kesilmeleri oluyor ve güvenebileceğim bir güç kaynağı istiyorum. Bu forumda bilgisayardan anlayan ve herkesin uygun fiyatla en iyisini kullanmasını isteyen insanlar var. Lütfen 400 TL'yi geçmeyen güzel bir PSU önerin. Yukarıda ekran kartı işlemci belirttim ona göre kaç voltaj yediğini hesaplarsanız iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar hemen konuya geçiyorum. Ben i5 9400F ve ASUS Dual GTX 1660 Super ile oyunlarımı oynuyorum, ama aldıgım sistem hazırdı ve kasası Rampage'di, ve kaliteli bir PSU değil. (Rampage X horse 600W 80Plus) elektrik kesilmeleri oluyor ve güvenebileceğim bir güç kaynağı istiyorum. Bu forumda bilgisayardan anlayan ve herkesin uygun fiyatla en iyisini kullanmasını isteyen insanlar var. Lütfen 400 TL'yi geçmeyen güzel bir PSU önerin. Yukarıda ekran kartı işlemci belirttim ona göre kaç voltaj yediğini hesaplarsanız iyi olur.

Bütçeyi zoralayabilriseniz bunu alın:
Zorlayamazsanız bunu alın:

Hiç bütçeniz yoksa bunu alın:
4) Frisby almayın.

Hiç bütçeniz yoksa bunu alın:
Hiç bütçeniz yoksa PSU almayın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı