400 TL RGB kasa önerisi

Hocam çok özür dilerim ön kapalı zannettim bilmeden yorum yapıp kafanızı karıştırdığım için kusura bakmayın iyi hocam videosunu izledim yan panelleri açıkmış.
Kendi kullandığım kasayı önerebilirim.

Hocam çok özür dilerim ön kapalı zannettim bilmeden yorum yapıp kafanızı karıştırdığım için kusura bakmayın iyi hocam videosunu izledim yan panelleri açıkmış.
Ya hocam ben de adama yanlış bilgilendirme yaptım sağ olun. 🤣
Alınır mı alınmaz mı?
Alınmaz benim oyum hala Darkflash'tan yana.

Ben internetten değil de İtopya Vatan teknobiyotk gibi yerlerden alışveriş yapacağım onun için o gibi sitelerdenn önerirseniz mutlu olurum.

Hocam Amazon'dan aldığın üründe kusur varsa arayıp geri yolluyorum demen yeterli ayrıca kasayı çok sağlam paketliyorlar üründe hasar varsa kimse sana kusurlu ürün verip parasını alamaz esnaflığa sığmaz zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı