400 TL SSD tavsiyesi

Bütçe
400 TL

egeoz316

Kilopat
Makaleler
3
Yer
Ankara
Yeni toplayacağım sistem için SSD bakıyorum, M.2 olursa iyi olur fakat bu bütçede yoksa SATA'da olabilir. Bütçem 400 TL, ayrıca Black Friday gibi alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:

İmkan varsa kesinlikle 36TL aşıp A2000 alınmasını öneririm. Black Friday gibi alacaksanız 400TL'ye de alınabilir bir ihtimal.
Samsung 870 EVO SSD
250GB hali bile 500GB A2000 ile aynı fiyatta, her SSD önerisi konusuna 870 EVO kopyala-yapıştır yapmasanız mı artık?

Bütçenizi 36TL aşıp kesinlikle bunu alın beğenmesseniz makalelerime bakabilirsiniz;

@Rivadex Samsung SSD'ler kaliteli olduğu için pahalı ben buna kabulüm dediğiniz gibi ama hem Samsung SSD'nin yanında başka markalı SSD önerisi yazdım farkındaysanız ben önerimi yaptım. İster alsın ister almasın. Samsung SSD'ler kaliteli olduğu ve herkese tavsiye ettiğim için mesajlara yazıyorum.

Samsung 870 EVO SSD ya da Crucial SSD'lere bakabilirsiniz.
Bu bütçede sadece 250 GB modelleri bulunuyor.
İmkan varsa kesinlikle 36TL aşıp A2000 alınmasını öneririm. Black Friday gibi alacaksanız 400TL'ye de alınabilir bir ihtimal.

250GB hali bile 500GB A2000 ile aynı fiyatta, her SSD önerisi konusuna 870 EVO kopyala-yapıştır yapmasanız mı artık?

Bütçenizi 36TL aşıp kesinlikle bunu alın beğenmesseniz makalelerime bakabilirsiniz;

Kingston A2000 şuanlık en iyi seçenek gibi duruyor. Black Friday indirimlerinde daha üst fiyatlı SSD'ler bu banda inmezse A2000 alabilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı