400 TL'ye Asus MemoPad ME176C7 Tableti Önerir misiniz?

Yaklaşık 2 hafta önce aldım. Tabletten çok memnunum kasma falan hiç olmadı oyunlar sorunsuz çalışıyor sesi gayet güzel şarj sabahtan akşam 11e kadar yetiyor ben o zaman 380 tlye almıştım baya fiyat artışı olmuş ama kesinlikle gönül rahatlığı ile öneririm.

Dün teknosada 400 tl idi. Ancak kalmamıştı. Getirteceklerdi.
Bir de pili nasıl kendi kendine pil düşüyormuş. Sizde böyle bir sorun oldu mu?

İlk dolduğunda hemen %80lere düşüyor ama geri kalan çok yavaş ve idareli gidiyor ama belirtmek isterim ki oyun çok nadir oynuyorum ve parlaklığını açık bırakmıyorum düşük ışık yettiği için.

Teknosa'dan almayın arkadaşlar ekstra kampanya falan yoksa teknosa çok pahalı. Vatan'da 318 Kİpa'da 319 lira olan telefon Teknosa'da tam 349 lira. Bu teknosadakiler bizi enayi sanıyor herhalde. Gold da ucuz Bimeks de pahalı ekstra bir kampanyası yoksa. Teknosadan bir şey alacaksanız Doğum gününüzde indirim kuponu falan veriyor. O zaman alabileceğiniz bir şey varsa onu deneyin.

Reeder marka tablet alacaktım forumlarda ve şikayetvarda araştırdım. Çok arıza verdiğini ve teknik servisinin yetersiz olduğunu gördüm vazeçtim. Ucuz diye bilinmedik markalar almayın ben piranha tablet aldım ekranı gözü kör eder. Ayrıca içi boş olmasına rağmen sistem kaldırmıyor. Düşünün 200 lira da para vermiştim öyle 80 100 lira da değil.

Asus PC'm var Asustan memnunun muhtemelen tableti de iyidir. Technopat ve diğer video incelemelerde başarılı bulmuşlardı. En azından büyük ve yazılımı güncel marka.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı