400 TL'ye i7 6700K alınır mı?

Öyle bir arkadaş bana da denk gelse keşke, 400 TL'ye 6700K? Vay anam vay! Neyse şimdiden hayırlı olsun diyorum, iyi yapmışsınız, böyle bir şansı yakalamak şu zamanda imkansıza yakın bir şey. Bu arada işlemcinin çalıştığının da emin olun, gidip test etme imkanınız varsa daha iyi olur 🙂.

Aynı arkadaş geçen sene de 450 liraya 1050 Ti satmıştı da almamıştım. Bu sefer yakaladım hocam.

Sık sık ikinci el takip etmekte yarar var. Arada çıkıyor böyle fırsatlar. Bana haber etmese başka birine 500'e falan giderdi çünkü.
Anakart da alacaksınız biliyorsunuzdur zaten elinizdeki AM4 soket.

Anakartı da bedavaya verecek. ASUS marka bir anakartı varmış işlemciyle beraber. Bilerek aldım hocam sıkıntı yok.

Sık sık ikinci el takip etmekte yarar var. Arada çıkıyor böyle fırsatlar. Bana haber etmese başka birine 500'e falan giderdi çünkü.

Bu arkadaşın ismi nedir acaba? Hangi platformda satış yapıyor? İleride işime yarayabilir belki 🙂.

Arkadaşlar yakın bir arkadaşımın acil paraya ihtiyacı vardı, 550'ye ilana koymuştu, 400'e bana bıraktı. Biraz eski bir işlemci ama şu an kullandığım R3 2200G'den daha iyi sanırım. Sizce iyi mi yaptım? Bu arada kullandığım ekran kartı RX 570.

Bedavaya almışsın R5 1600 AF'den bir tık daha iyi oyun performansı veriyor 4-5 FPS daha fazla veriyor. Hayırlı olsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı