Sanırım bu paraya alamam başka öneriniz var mıdır ?Biraz aşıyor olmazsa söyleyin başka bakalım.![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Uzun süre kullandım hiçbir sorun görmedim ama suni deri olduğu için kulaklar biraz pişiyor kulaklık performansı gayet iyidir.Rampage Stormy 7.1 USB Siyah Surround Oyuncu Fiyatı
Rampage Stormy 7.1 USB Siyah Surround Oyuncu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Gürültü engelleyici 7.1 sorrunder gibi özellikleri destekler alıçağınız en iyi F/P üründür bana göre.
Gamenote H2016D
Gamenote H2029U
Kaliteli kulaklıklardır. Alınabilir.
Onun dışında, Cooler Master CH321 güzeldir fakat herkese uymayabiliyor. Bazılarının başını ağrıtabiliyor.
H2016D modelini biraz daha araştıracağım öneri için teşekkür ederim.Gamenote H2016D
Gamenote H2029U
Kaliteli kulaklıklardır. Alınabilir.
Onun dışında, Cooler Master CH321 güzeldir fakat herkese uymayabiliyor. Bazılarının başını ağrıtabiliyor.
Rampage tavsiye etmiyorum pek hocam. O fiyata daha kaliteli kulaklıklar var.Uzun süre kullandım hiçbir sorun görmedim ama suni deri olduğu için kulaklar biraz pişiyor kulaklık performansı gayet iyidir.Rampage Stormy 7.1 USB Siyah Surround Oyuncu Fiyatı
Rampage Stormy 7.1 USB Siyah Surround Oyuncu en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Gürültü engelleyici 7.1 sorrunder gibi özellikleri destekler alıçağınız en iyi F/P üründür bana göre.
Uzun süre kullandım hiçbir sorun görmedim ama suni deri olduğu için kulaklar biraz pişiyor kulaklık performansı gayet iyidir.Rampage Stormy 7.1 USB Siyah Surround Oyuncu Fiyatı
F
Fakat kablolar çok yakın olursa dolanabilir (kıvrılabilir) mikrofon eğlip bükülebilir esnek bir kulaklıktır.
305 TL'den 400+ üstüne çıkmış :/
O modeli görmüştüm.
Rampage RM-K48 X-coral modeli nasıldır acaba özellik olarak bakabilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.