400 TL'ye kulaklık önerisi

Uzun süre kullandım hiçbir sorun görmedim ama suni deri olduğu için kulaklar biraz pişiyor kulaklık performansı gayet iyidir.
Gürültü engelleyici 7.1 sorrunder gibi özellikleri destekler alıçağınız en iyi F/P üründür bana göre.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

F

Uzun süre kullandım hiçbir sorun görmedim ama suni deri olduğu için kulaklar biraz pişiyor kulaklık performansı gayet iyidir.
Gürültü engelleyici 7.1 sorrunder gibi özellikleri destekler alıçağınız en iyi F/P üründür bana göre.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Fakat kablolar çok yakın olursa dolanabilir (kıvrılabilir) mikrofon eğlip bükülebilir esnek bir kulaklıktır.

Gamenote H2016D
Gamenote H2029U
Kaliteli kulaklıklardır. Alınabilir.
Onun dışında, Cooler Master CH321 güzeldir fakat herkese uymayabiliyor. Bazılarının başını ağrıtabiliyor.

305 TL'den 400+ üstüne çıkmış :/

Rampage tavsiye etmiyorum pek hocam. O fiyata daha kaliteli kulaklıklar var.

F

Fakat kablolar çok yakın olursa dolanabilir (kıvrılabilir) mikrofon eğlip bükülebilir esnek bir kulaklıktır.

305 TL'den 400+ üstüne çıkmış :/

O modeli görmüştüm
Rampage RM-K48 X-Coral modeli nasıldır acaba özellik olarak bakabilir misiniz ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı