400 TL'ye Minecraft İçin Sistem Toplama

Çok alakasız bir mesaj olacak ama,

Ya 1050Ti olmuş 1200TL. Bundan sonra bir şey beklememek gerekir.
Haklısınız ama 1050 Ti da 1200tl fazla diyip maksimum 600tl olması gerekn diyenler var. Onların dediğini doğru bulmuyorum. Ama 1200tl gerçekten de fazla bence en pahalı modellerin bile 800-900tl'yi geçmemesi lazım ama madenciler ve dolar kuru izin vermiyor buna. Benim de içimden bunu demek geldi :)

Haklısınız ama 1050 Ti da 1200tl fazla diyip maksimum 600tl olması gerekn diyenler var. Onların dediğini doğru bulmuyorum. Ama 1200tl gerçekten de fazla bence en pahalı modellerin bile 800-900tl'yi geçmemesi lazım ama madenciler ve dolar kuru izin vermiyor buna. Benim de içimden bunu demek geldi :)
Ingilizlerde 220 dolar felan. bizim ne farkımız var?

Edit: şimdi amazondan MSI GTX 1050Ti 4GB modeline baktım ve...
199 Dolar. Şaşırdık mı? Tabiikide hayır.

İngilizlerde 220 dolar falan. Bizim ne farkımız var ?
Vatanbilgisayar'da MSI GAMING X modeli KDV hariç 240 dolar. Geçen yıl yazına göre 85 dolarlık bir artış söz konusu bizim ülkemizdeki KDV miktarı da biraz daha artırınca cep yakıyor evet. Neyse iş siyesete girmesin, biz sadece ülkemizin gelişmesini ümit edelim.

2016'da açılsaydı mantıklı başlıktı aslında :rolleyes: Tablet almanı öneririm. Minecraft ve (birkaç ayda) Fortnite oynayabilirsin. Eğer illa PC toplayacağım diyorsan Fortnite'ı unut.

Kimse anlamamış 2.El diyorum aliexpress'den diyorum dikkatli okursanız. Konuyu farklı yere taşımışsınız 450 TL ye E5450 veya X5450 sistem toplamayı düşünüyorum anakart olarak G41 uyumlu diye biliyorum. elimde güçlü bir sistem var her oyunu neredeyse ultra ayarda kasmadan oynayabiliyorum. bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi X5450 veya E5450 ile toplayacağım anakart olarak bütçem 180 TL işlemci olarak 130 TL. HDD var laptop hdd kullanacağım. elimdeki ram'ı boşverin.
DDR2'yi nerden buldunuz ya da kaç senesinde satın aldınız merak ettim.
2007 de :) o zamanın kral'ıydı o ram.
2016'da açılsaydı mantıklı başlıktı aslında :rolleyes: Tablet almanı öneririm. Minecraft ve (birkaç ayda) Fortnite oynayabilirsin. Eğer illa PC toplayacağım diyorsan Fortnite'ı unut.
Fortnite unuttum parça parça alacam mesela bu ay işlemci veya anakart.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı