400 TL'ye mouse önerisi

Sabre Pro ve Rival 3 arasında kaldım. Arada ufak bir fark var sizce vermeye değer mi?
Değer tabii artık 25TL'ye düzgün oyun bile bulamayacağız gibi duruyor. Eğer veremeyecekseniz üstteki AGM700 arada 300TL'ye düşebiliyor. Düşerse onu alın. Yanına da bir switch alırsınız. Mouse'un zaten sensörü fiyatına göre gayet iyi, switch'leri kötü ve ağır bir mouse. Switch'i de tamamlayınca güzel bir hâl alır. Yalnız indirim yaparlar mı, ne zaman yaparlar belli olmaz. Zamanınız var mı onu da bilemiyorum.
 
Değer tabii artık 25TL'ye düzgün oyun bile bulamayacağız gibi duruyor. Eğer veremeyecekseniz üstteki AGM700 arada 300TL'ye düşebiliyor. Düşerse onu alın. Yanına da bir Switch alırsınız. Farenin zaten sensörü fiyatına göre gayet iyi, Switch'leri kötü ve ağır bir mouse. Switch'i de tamamlayınca güzel bir hâl alır. Yalnız indirim yaparlar mı, ne zaman yaparlar belli olmaz. Zamanınız var mı onu da bilemiyorum.

Hocam Amazon'da 40 TL indirim varmış ilk siparişte Rival 3 360 TL'ye alabiliyorum sizce 65 TL fark vermeye değecek bir fark var mı gerçekten iki fareyide araştırdım ikisini de kullananlar memnun ama kullanmayanlar ikisinde de kronik sorun var diyor.
 
SteelSeries Rival 3 - Corsair Sabre Pro - Razer DeathAdder V2 Mini Karşılaştırması - Epey - Go...png


Üçü arasında kaldım. İşte farkları

Razer Amazon'da 430 TL
Rival 3 Amazon'da 400 TL
Corsair Amazon'da 470 TL

40 TL ilk sipariş indirimim var hangisi alınır?
 
DA V2 Mini'yi alın elinize de oturacaksa.

Hocam sabre ile arada büyük bir DPI farkı var eğer ki çok büyük fark var ise aralarında sabre alayım yoksa zaten Razer ile Rival 3 özellikleri aynı

Sabre Pro alın bence. Gayet güzel bir mouse.

Deatadder V2 mini 430 TL mi? Ozamaan o alınmalı el uyarsa

Şimdi fark ettim yurt dışıymış gelişi 600 TL'yi buluyor
 

Yeni konular

Geri
Yukarı