400 TL'ye PC Toplama

HayatkadarAcı

Decapat
Benim elimde şu an 400 TL var. Yabancı bir site var Çin'den geliyor hepiniz biliyorsunuz isim vermeyeyim.
400 TL'lik PC toplamak istiyorum.
Ben sadece LoL oynuyorum ve video izliyorum yaptiğim başka bir şey yok.
Oyun icinde donma olmasın guzel FPS alaýim istemci de donma kasma olmasın yeter.
Ust düzey bir şeye gerek yok.
Lütfen bilgisi olan yazsın.
Eski sistemim:
  • Intel Pentium E6600 işlemci
  • 3 GB RAM
  • AMD Radeon 8350 2 GB ekran kartı

Biraz daha ayrıntılı bilgi verir misin? Şu anda sistemin var mı? Anakartını yazmamışsın, var mı? Biraz daha bilgilendirme yaparsan daha iyi bir şekilde yardımcı olurlar.

Biraz daha ayrıntılı bilgi verir misin? Şu anda sistemin var mı? Anakartını yazmamışsın,var mı? Biraz daha bilgilendirme yaparsan daha iyi bir şekilde yardımcı olurlar.
Anakart var Casper'in kendi anakarti tam olarak bilmiyorum iste. İslemcim Pentium E6600, RAM 3 BG Kingston. AMD Radeon 8350 ekran kartı.
Su an her sey var. Aliexpress'ten sıfır almak istiyorum. 400'e onerebilir misiniz bir seyler?
Eski sisteminden anakart, RAM, işlemci alınarak oynanır.
Nasil anlamadim?
Ben olsam elimdeki parayı tutar, biriktirir en azından 2000 TL'lik bir makine alırdım. Bütçen çok az. Hele gene günümüz Türkiyesin'de böyle bir PC zor.
Kardesim su an zaten Turkiye'den alisveris yapacak param yok.
Çin'den getirteceğim dedigim gibi konuyu tam okursan.

Kardeşim Çin'den alacağım diyip duruyorsun da Çin'de bilgisayar parçaları 15-20₺ mi ki söyleyip duruyorsun. Ayrıca 400₺'ye bilgisayar toplayamazsın, anakartını falan yaz ki ona göre upgrade yapabileceğin parça varsa söyleyelim.
Bence Çin'le falan uğraşma gümrükten geçmez, gelmez falan sıkıntı işler. Ben bırak Lol'ü, düşük ayarlarda GTA 5 bile oynayabildiğim bilgisayarımı, kasa hariç tüm parçalarını 200₺'ye satmıştım. Sen de araştırırsan 400₺'ye daha da iyi bir sistem bulursun Türkiye'de.

Kardeşim Çin'den alacağım diyip duruyorsun da Çin'de bilgisayar parçaları 15-20₺ mi ki söyleyip duruyorsun. Ayrıca 400₺'ye bilgisayar toplayamazsın, anakartını falan yaz ki ona göre upgrade yapabileceğin parça varsa söyleyelim.
Ekran kartim su an saglam, 3 GB RAM da var saglam. Anakart ve islemci onerebilir misin, oyle diyeyim sana. Ayrica evde 2x DDR3 500 MB RAM var. Anakart 3'ten fazla algilamiyor, yeni anakart alirsam ona ekleyip 4 GB yapicam.
Anlayacagin islemci ve anakart istiyorum sizden.

Intel Core2 Quad Q9400 İşlemci 6M Önbellek, 2.66GHz, 1333 MHz FSB
140 TL

FOXCONN G41 D3C QUADCORE İŞLEMCİ DDR3 RAM Destekli Anakart
140 TL

Ve 2. el 8 GB DDR3 RAM bulursun 120₺'ye kardeşim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı