The G.O.A.T
Megapat
- Makaleler
- 1
Yorumlara bakarsan hiç bir şey anlamazsın. Tamamen saçmalık.
Ya kardeşim anlamıyor musun? Ürünü alanlar malı kötülemezler çünkü senin gibi bilmediklerinden almışlardır. Sonra PSU bozulunca bahane olarak 1000'de 1000 başarı oranı olamaz hiçbir üründe dersin yine biz çıldırırız. Eğer gerçekten bilmiyorsan öneride bulunma veya yorum yapma.Toplamda 6 tane kaynak göstermişsin ben de sana bu ürünü alan 570 kişinin ortalama olarak 4.6 beğeni verdiği bir istatistik göstereyim tekrardan.
6 tane zar zor araştırarak bulduğun kaynak mı yoksa alıcıların gözünden bu PSU'nun değeri mi bırakalım PSU alacak arkadaş karar versin. Bu arada hakaretinden dolayı gerekli şikayetimi de yaptım bilgin olsun.Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 120 mm Fanlı ATX Güç Kaynağı Fiyatı
Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 120 mm Fanlı ATX Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Hiçbir üründe yoktur binde bin başarı oranı. İllaki aradan tek tük çürük yumurta çıkacaktır. Başta da dediğim gibi önemli olan bunun sayısı.
Bir tane öneride sen sun sonra ben senin sunduğun PSU ile ilgili olumsuz geri bildirim veren kaynakları bulayım. Bu şekilde ilerleyelim ne dersin?Zar zoru şaka amaçlı mı söylediniz? Hadi sizi internette araştırma yapmaya davet edeyim. SHP650W rezilliği'ne benzer şeyler yazarsanız kocaman bir sayfa karşınıza gelir, çok da zor değil. Kullanıcılar pasiftir, onların bu korumalara baktığını mı sandınız? İç üniteye mi baktığını sandınız? Onlar sadece ucuz fiyata en azından bir şey aldık diye sevinip, güzel yorum yapan insanlardır.
Sayısı.
Toplamda 6 tane kaynak göstermişsin ben de sana bu ürünü alan 570 kişinin ortalama olarak 4.6 beğeni verdiği bir istatistik göstereyim tekrardan.
6 tane zar zor araştırarak bulduğun kaynak mı yoksa alıcıların gözünden bu PSU'nun değeri mi bırakalım PSU alacak arkadaş karar versin. Bu arada hakaretinden dolayı gerekli şikayetimi de yaptım bilgin olsun.Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 120 mm Fanlı ATX Güç Kaynağı Fiyatı
Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 120 mm Fanlı ATX Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Hiçbir üründe yoktur binde bin başarı oranı. İllaki aradan tek tük çürük yumurta çıkacaktır. Başta da dediğim gibi önemli olan bunun sayısı.
Benim bilgisayarıma zarar verse vs. ben niye bu ürünü savunayım? Senin de bir şey bildiğinden değil ki zaten orada burada üç beş tane kaynaktan okuduğunuz şeyleri paylaşıyorsunuz. Çoğunuzun bu PSU'yu alıp kullanmadığınızı zaten biliyorum ürünün altındaki yorumlardan farklı olarak ne söylüyorsunuz? Kullanmadığınız bir ürün hakkında bu kadar sert savunmalar yapamazsınız çünkü ben aldım ve kullanıyorum. Yukarıda da bahsettiğim gibi yeni sistemin için de bu PSU'dan sipariş verdim gelecekte bir sistem daha toplasam yine bu PSU'yu seçerim. Senin olumsuz yorumundan etkilenip böyle fiyat performans bir ürünü kaçıramam.Ya kardeşim anlamıyor musun? Ürünü alanlar malı kötülemezler çünkü senin gibi bilmediklerinden almışlardır. Sonra PSU bozulunca bahane olarak 1000'de 1000 başarı oranı olamaz hiçbir üründe dersin yine biz çıldırırız. Eğer gerçekten bilmiyorsan öneride bulunma veya yorum yapma.
Yine ürün yorumlarından arayacaksan bulman biraz zor.Bir tane öneride sen sun sonra ben senin sunduğun PSU ile ilgili olumsuz geri bildirim veren kaynakları bulayım. Bu şekilde ilerleyelim ne dersin?
PSU'lar hakkında bilgisi olmayan biri kullansa da zarar veriyor mu vermiyor mu veya korumaları eksik mi anlayamaz. Yani kullansan da hiçbir bilgin olmadığından yorum yapma hakkına sahip değilsin.Benim bilgisayarıma zarar verse vs. ben niye bu ürünü savunayım? Senin de bir şey bildiğinden değil ki zaten orada burada üç beş tane kaynaktan okuduğunuz şeyleri paylaşıyorsunuz. Çoğunuzun bu PSU'yu alıp kullanmadığınızı zaten biliyorum ürünün altındaki yorumlardan farklı olarak ne söylüyorsunuz? Kullanmadığınız bir ürün hakkında bu kadar sert savunmalar yapamazsınız çünkü ben aldım ve kullanıyorum. Yukarıda da bahsettiğim gibi yeni sistemin için de bu PSU'dan sipariş verdim gelecekte bir sistem daha toplasam yine bu PSU'yu seçerim. Senin olumsuz yorumundan etkilenip böyle fiyat performans bir ürünü kaçıramam.
Benim bilgisayarıma zarar verse vs. ben niye bu ürünü savunayım? Senin de bir şey bildiğinden değil ki zaten orada burada üç beş tane kaynaktan okuduğunuz şeyleri paylaşıyorsunuz. Çoğunuzun bu PSU'yu alıp kullanmadığınızı zaten biliyorum ürünün altındaki yorumlardan farklı olarak ne söylüyorsunuz? Kullanmadığınız bir ürün hakkında bu kadar sert savunmalar yapamazsınız çünkü ben aldım ve kullanıyorum. Yukarıda da bahsettiğim gibi yeni sistemin için de bu PSU'dan sipariş verdim gelecekte bir sistem daha toplasam yine bu PSU'yu seçerim. Senin olumsuz yorumundan etkilenip böyle fiyat performans bir ürünü kaçıramam.
Sen almaya devam et, ama kimseye önerme.Benim bilgisayarıma zarar verse vs. ben niye bu ürünü savunayım? Senin de bir şey bildiğinden değil ki zaten orada burada üç beş tane kaynaktan okuduğunuz şeyleri paylaşıyorsunuz. Çoğunuzun bu PSU'yu alıp kullanmadığınızı zaten biliyorum ürünün altındaki yorumlardan farklı olarak ne söylüyorsunuz? Kullanmadığınız bir ürün hakkında bu kadar sert savunmalar yapamazsınız çünkü ben aldım ve kullanıyorum. Yukarıda da bahsettiğim gibi yeni sistemin için de bu PSU'dan sipariş verdim gelecekte bir sistem daha toplasam yine bu PSU'yu seçerim. Senin olumsuz yorumundan etkilenip böyle fiyat performans bir ürünü kaçıramam.
Benim bilgisayarıma zarar verse ben niye bu ürünü savunayım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.