400 TL'ye PSU önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Toplamda 6 tane kaynak göstermişsin ben de sana bu ürünü alan 570 kişinin ortalama olarak 4.6 beğeni verdiği bir istatistik göstereyim tekrardan.

6 tane zar zor araştırarak bulduğun kaynak mı yoksa alıcıların gözünden bu PSU'nun değeri mi bırakalım PSU alacak arkadaş karar versin. Bu arada hakaretinden dolayı gerekli şikayetimi de yaptım bilgin olsun.
Hiçbir üründe yoktur binde bin başarı oranı. İllaki aradan tek tük çürük yumurta çıkacaktır. Başta da dediğim gibi önemli olan bunun sayısı.

4,6 puan almış. Çoğunlukla olumlu. O zaman en iyisi bu.

Buraya gelip boş boş "Yorumları çok iyi. En iyisi bu." söyleyeceksen gelme. Kafana göre tavsiye veriyorsun. Aldım sıkıntı olmadı mantığı ile öneri mi yapılır yaa. O kadar kişi kanıt sunmuş hala boş konuşuyorsun. Boş konuşuyorsun!

Yine ürün yorumlarından arayacaksan bulman biraz zor.

PSU'lar hakkında bilgisi olmayan biri kullansa da zarar veriyor mu vermiyor mu veya korumaları eksik mi anlayamaz. Yani kullansan da hiçbir bilgin olmadığından yorum yapma hakkına sahip değilsin.

Sen neler biliyorsun PSU hakkında onlardan bahset istersen. Alışveriş yapıp ürünü alan insanların yorumuyla senin yorumun arasındaki fark ne tam olarak kimsin sen? İki üç tane yabancı terim kullanarak bir şeyleri bildiğini falan mı zannediyorsun? Senin en büyük bilgi kaynağın daha önce forumlarda paylaşılmış konular.

4,6 puan almış. Çoğunlukla olumlu. O zaman en iyisi bu.

Buraya gelip boş boş "Yorumları çok iyi. En iyisi bu." söyleyeceksen gelme. Kafana göre tavsiye veriyorsun. Aldım sıkıntı olmadı mantığı ile öneri mi yapılır yahu. O kadar kişi kanıt sunmuş hala boş konuşuyorsun. Boş konuşuyorsun!

Neler söylemiş mesela sinyali değişik falan diye cart curt bir şeyler mi yazmış? Sen burada başkalarının paylaştığı konudan etkilenip yazan kullanıcıları bilgisayar mühendisi falan mı zannediyorsun?
Bir tarafta okuduğu kaynağı bile anlamayan üç beş kişi var. Bir tarafta da aldığı üründen problem yaşamayan biri var. Ben ikincisini terchin ederim.

Alışveriş yapıp ürünü alan insanların yorumuyla senin yorumun arasındaki fark ne?

Adam en ucuz bulduğu ürünü satın almış ve sistemine takmış, çalışınca da yüksek puan vermiş.

Ürünü satın alan çoğu kişi berbat olduğundan habersiz, bazı kanallar da videolarında iyi bir modelmiş gibi bahsetti, onun da etkisi var.

Başkalarının paylaştığı konudan etkilenip yazan kullanıcıları bilgisayar mühendisi falan mı zannediyorsun?

Ürünü alan kişileri mühendis mi zannediyorsun?

Sen neler biliyorsun PSU hakkında onlardan bahset istersen. Alışveriş yapıp ürünü alan insanların yorumuyla senin yorumun arasındaki fark ne tam olarak kimsin sen? İki üç tane yabancı terim kullanarak bir şeyleri bildiğini falan mı zannediyorsun? Senin en büyük bilgi kaynağın daha önce forumlarda paylaşılmış konular.

Neler söylemiş mesela sinyali değişik falan diye cart curt bir şeyler mi yazmış? Sen burada başkalarının paylaştığı konudan etkilenip yazan kullanıcıları bilgisayar mühendisi falan mı zannediyorsun?
Bir tarafta okuduğu kaynağı bile anlamayan üç beş kişi var. Bir tarafta da aldığı üründen problem yaşamayan biri var. Ben ikincisini terchin ederim.

Yüksek RPM'in yazdığı şeye bak. Bu forumda en iyi PSU bilen adamlardan birisi. O önermiyorsa kimse önermez. Ne demişler. 1000 cahil 1 dahiye eşittir. Aslında kimse dememiş ben diyorum.

Sen neler biliyorsun PSU hakkında onlardan bahset istersen. Alışveriş yapıp ürünü alan insanların yorumuyla senin yorumun arasındaki fark ney tam olarak kimsin sen? İki üç tane yabancı terim kullanarak bir şeyleri bildiğini falan mı zannediyorsun? Senin en büyük bilgi kaynağın daha önce forumlarda paylaşılmış konular.
😀 😀 😀 Komedi gibi insansın. Ürünü alan insanların PSU'lar hakkında hiçbir bilgisi olmadığından alıyorlar diyoruz, yabancı forumlardan 6-7 tane kaynak sunuyoruz ve çok daha fazla böyle kaynak bulabilirsin diyoruz ancak benim bilgim önceden paylaşılmış konularla sınırlı oluyor.

Türkçe kaynak da verelim belki anlamıyorsundur.

Sen neler biliyorsun PSU hakkında onlardan bahset istersen. Alışveriş yapıp ürünü alan insanların yorumuyla senin yorumun arasındaki fark ney tam olarak kimsin sen? İki üç tane yabancı terim kullanarak bir şeyleri bildiğini falan mı zannediyorsun? Senin en büyük bilgi kaynağın daha önce forumlarda paylaşılmış konular.
Caps kullanmamak için kendimi zor tutuyorum, gerçekten. Sizin gibiler anca işlemcisi, anakartı, ekran kartına bir zarar gelince anlar ne olduğunu, ne bittiğini. Ne demiş Mevlana, "Bir delil ile kırk alimi yendim, 40 delil ile bir cahili yenemedim."

Daha linus tech Tips'in ne olduğunu bilmiyorsun laf konuşuyorsun burada. Adamlar bütün PSU'ları teker teker test ediyor. Boş laf yapmıyorlar senin gibi.

Caps kullanmamak için kendimi zor tutuyorum, gerçekten. Sizin gibiler anca işlemcisi, anakartı, ekran kartına bir zarar gelince anlar ne olduğunu, ne bittiğini. Ne demiş Mevlana, "Bir delil ile kırk alimi yendim, 40 delil ile bir cahili yenemedim."
Başka ne zaman problem yaşadığımı anlayacağım zaten PSU hakkında konuşmuyor muyuz? Performansa katkısı falan olan bir şey mi bu?

Kusura bakma mühendis arkadaş. Bilemedik. Sen en iyisini biliyorsun. Haklısın.

83e15c4a7f9c50a609401bd67793cab1.jpg

• Beğen
İfadeler: RPM
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı