RGB canı cehennemeen iyisi olsun ışıksız olsun.
Bak bunu bilmiyordum.
Şaka gibi gerçektenRampage ICED120-RGB İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Rampage ICED120-RGB İşlemci Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Buldum linkleri hocam, burda daha ucuzlar.Dark Freezer X128, 2x12cm FRGB LED'li, Intel & AMD Uyumlu, 4pin PWM Fanlı, 6x Isı Borusu, Direkt Kontak İşlemci Soğutucu (DKCCX128) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } Dark X128 Intel/AMD Uyumlu Çift 120mm...www.teknobiyotik.com Ama @hadwiger veya benim attiklarimdan birini almaniz daha mantikli olur.
Sessiz ve güçlü ama 2.ElGörünüş olarak bazı kişilere kötü gözükebilir ama Noctua'nın üzerine soğutucu firması tanımam.Noktua İşlemci Soğutucu - CPU Soğutucu - GittiGidiyor
İşlemci Soğutucu çeşitleri ve fiyatları GittiGidiyor'da! Noktua İşlemci soğutucusu modellerini incelemek ve i̇şlemci soğutucu sipariş etmek için tıklayın!www.gittigidiyor.com
40 tl arttırırsanız:R5 3500X işlemcim bulunmakta. F/P ürün arıyorum. Maksimum 400 TL civarı sizce en iyi ürün hangisidir? Aerocool Cylon 4 çok dikkatimi çekti ama bir fikir almak istedim.
Görünüş olarak bazı kişilere kötü gözükebilir ama Noctua'nın üzerine soğutucu firması tanımam.Noktua İşlemci Soğutucu - CPU Soğutucu - GittiGidiyor
İşlemci Soğutucu çeşitleri ve fiyatları GittiGidiyor'da! Noktua İşlemci soğutucusu modellerini incelemek ve i̇şlemci soğutucu sipariş etmek için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Yanında Noctua'nın NT-H1 macunuda geliyor ve teslimat kapsamında adaptörlerin hepsi ekleniyor.Sessiz ve güçlü ama 2.Eltehlikeli
Yalnız bunun malzemesi çelik yok artık.Yanında Noctua'nın NT-H1 macunuda geliyor ve teslimat kapsamında adaptörlerin hepsi ekleniyor.
Montaj olarak ise SecuFirm2'den daha iyi bir montaj sistemi yok. Sayfada 3 yıl üzeri garantisi olduğundan da bahsediliyor.
Yalnız bunun malzemesi çelik yok artık.
peeehhh sıfır olsa bu fiyatta alırım da soğutucu için ikinci el almak çok mantıksız geldi. Taş patlasa 5 Derece fark edicek
Termal macun da yanında olduğundan bana daha çok kullanılmamış açık kutu ürünü gibi geldi, ama ikinci el de olabilir. Yerinizde olsam üzerine atlardım ama biraz Noctua fanboyluğumdan da olabilir. Bej ve kahverengi renk sitilini çok hoş buluyorum.peeehhh sıfır olsa bu fiyatta alırım da soğutucu için ikinci el almak çok mantıksız geldi. Taş patlasa 5 Derece fark edicek