400 TL'ye R7 260X Önerir misiniz?

Makaleler
6
Daha fazla  
Meslek
Software Developer
Merhaba, daha önce Asus R9 280x kullanıyordum ve artifact sorunu çıktı 2. kez servise gönderişimde iade aldılar. Dün Asus GTX 970 Strix aldım, gaza gelip aldığımı ve oyunlardan zevk almadığımı anladım. Yarın ekran kartımı iade edip 400 TL civarında ekran kartı almayı düşünüyorum. Kalan paraya ekran kartı alacağım, bunun için ayrı bir konu açarım muhtemelen. Ekran kartı Vatan Bilgisayar'dan olmak zorunda, çek sadece orada geçiyor. R7 260x düşünüyorum, sizin tavsiyeniz nedir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
O soruna bir çözüm bulamadılar daha galiba o yönden herkes haklı. Bu sorun için bence kartlarda ya fiyat düşürmeleri yada alanlara bir miktar para iadesi yapmaları gerekir diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Uzun zamandır BF3 harici oyun oynamıyorum, oyunlardan zevk almıyorum, hepsi birbirinin kopyası. Oyunlarda performans düşüklüğü yaşamadım, bu kadar yüksek performansın gereksiz olduğunu düşünüyorum. İade etme sebebim bu.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı