4000-4500 TL i7 4790K sistem

@hsynrknz Anladım aslında işlemciyi değiştirmene hiç gerek yok çünkü bu işlemci seni rahatlıkla 4-5 sene götürür zaten anlattığına göre ısınma problemi de bulunmuyor, GTA 5 için çokta sağlam bir ekran kartına gerek yok nedense forumda böyle bir psikoloji var GT730 gibi bir kart ile 1920:1080 piksel düşük ayarlarda oynayabiliyorsunuz.

Bu arada stok fanı tebrik ediyorum ilk defa biri stok fandan memnun. :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buyrun arkadaşlar şu oyunda biraz kaydettim değerlere bakın fikriniz ne belirtirseniz sevinirim. (shadow play kaydı) Bu arada buradan devam etmek yerine alındı diye konu açmam falan mı gerekiyor? i5 6600, msı pc mate, strix 970 ve 8gb tek mödül 2400 ram. (dark n10 üstünde 4 fan turbo modunda açıktı, işlemci fanı stok fan) @SerhadTuran

Son düzenleme:
@hsynrknz Alındı diye konu açıp oradan sormak istediğiniz soruları sorabilir ve tavsiyeler alabilirsiniz öylesi daha iyi olacaktır. Videoya gelecek olursak, hiç bir şey anlaşılmıyor hafif takılma oluyor sanırım bir de videonun 00:02 saniyesinde kayanın geç yüklendiğini gördüm bunun haricinde hafif yırtılmalar söz konusu oyun ile alakalı olabilir eğer sistem de bir problem yoksa tahminen çok yeni bir oyun olduğu için optimizasyon sorunları olabilir.

Dostum hayırlı olsun sistem. Ben Dark N10 kasayı merak ediyorum. Bu yakında kasa alacağım ve bu seçeneklerimden biri ancak 3 seçenek arasında boğuldum. N10 hakkında soğutucu için derinlik, malzeme ve görünüm kalitesi, fanların kalitesi ve sesi, USB girişleri ve Fan kontrolcünün kalitesi, PSU ve disklerin gizlendiği bölme olsun her türlü bilgiye açım :) Malesef internette ürüne ait bir gerçek video bulunmuyor. O yüzden yardımlarını rica ederim. Yeni bir konu açmak gerekir mi bilmiyorum ama :)

Dostum hayırlı olsun sistem. Ben Dark N10 kasayı merak ediyorum. Bu yakında kasa alacağım ve bu seçeneklerimden biri ancak 3 seçenek arasında boğuldum. N10 hakkında soğutucu için derinlik, malzeme ve görünüm kalitesi, fanların kalitesi ve sesi, USB girişleri ve Fan kontrolcünün kalitesi, PSU ve disklerin gizlendiği bölme olsun her türlü bilgiye açım :) Malesef internette ürüne ait bir gerçek video bulunmuyor. O yüzden yardımlarını rica ederim. Yeni bir konu açmak gerekir mi bilmiyorum ama :)
Soğutma olarak falan memnunum. Fanlar düşük hızda çalışırken ses çok farkedilmiyor. Turbo moduna geçince biraz ses var ama oda normal, o halde bile benim laptop'un yarısı kadar ses anca çıkıyor :). Kablo gizleme yeri biraz dar kalmış sanki o yüzden kablolar anca sığıyor hatta adamlar arka kapağı takarken güç bela takmışlar o yüzden sanırım HDD kablosunun yüzeyinde ezilme olmuş, ben pek anlamadığım için belki biraz daha özenle yapılsa daha güzel gizlenebilir miydi bilemiyorum. Ama ön taraf bayağı boş ve geniş, resimden görmüşündür. Video editlerken işlemcinin yüzde 80-90 kullanılıyor sıcaklık değerleri max 67 gördüm. Ekran kartı max 72 derece oldu Assassin's Creed Syndicate oynarken [very high ayar düzeninde shadow kalitesi bir tık artırılmış] bu esneda shadowplay ile kayıt yapıyordum, fps 50-60 arası değişken. Fallout 4 oynarken 69 dereceyi geçmiyor ultra ayarlarda 60 fps stabil fraps kayıt yapıyor. Extra bi soğutucu yok kasanın üstündeki fanlar ve ekran kartı strix fan, işlemci stok fan.
Ek olarak içine koyduğum güç kaynağı dark'ın değil onu ayrı aldım, dark'ın güç kaynaklarını önermiyorlardı. @HwN

Konuyu hortlatıyorum ama bende 2500 TL'ye pc topluyorum.Zalman Z3 mü Dark n10 mu karar veremedim. Dark görünüş olarak daha güzel duruyor. Kasadan memnun musun ve gece felan resimlerdeki gibi gözüküyor mu ledler ? Bilgilendirirsen sevinirim

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı