4000-4500 TL sistem önerisi

Selamlar öncelikle bu konuyu açan kişinin yakın arkadaşım cezası var o yazamıyor ben yazıyorum Call of Duty 2019 60 FPS oynatır mı ve RDR2 ve cyperbunk2077 hariç oyunları oynatır mı Witcher 3 gibi
Bu sistemi almayın. Sizin açtığınız konuda APU sistem önerildi. Onu alın.

@mertpivvo 4500 TL hatta 6000 TL bütçeye o sistemin 2 katı fazla performans veren APU sistemler dizilir. Attığınız sistem çöp tenekesinden başka bir şey değil.

Selamlar öncelikle bu konuyu açan kişinin yakın arkadaşım cezası var o yazamıyor ben yazıyorum Call of Duty 2019 60 FPS oynatır mı ve RDR2 ve cyperbunk2077 hariç oyunları oynatır mı Witcher 3 gibi.

Hocam şu zamanda 1050 Ti zor. Bu tür oyunlar için GTX 1650 veya eş değer güçte bir ekran kartı ek olarak işlemci R5 2600 civarında + 16 GB RAM tavsiye ederim.

Bu sistemi almayın. Sizin açtığınız konuda APU sistem önerildi. Onu alın.

@mertpivvo 4500 TL hatta 6000 TL bütçeye o sistemin 2 katı fazla performans veren APU sistemler dizilir. Attığınız sistem çöp tenekesinden başka bir şey değil.
6 bin liraya APU sistem dizeceğime kendimi vururum daha iyi. 5-5.5 arasına 1650-R5AF sistem alınır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı