Arkadaşlar kısmetse yarın alıyorum fotoğrafları atmaya çalışırım. Kafamda bir kaç soru işareti kaldı benim kaldığım yerde elektrik sık sık gidiyor o yüzden bir kesintisiz güç kaynağı da ekledim gerçekten gerekli mi bilmiyorum fikriniz varsa belirtebilirsiniz. Birde eksenden alacağım tek bir bu ram var bu marka hakkında ne düşünüyorsunuz. Son olarak işlemci i5-6600 ile i7-6700 arasında 300 lira farkı vermeye Eki Görüntüle 113429 değecek performans farkı olmaz diyorsanız i5-6600 alayım. İleride olmadı 6600'dan daha üst bir işlemci alırım. Neden k değil derseniz oc yapmam sanırım ileride yetmeyecek duruma gelirse işlemci değiştiririz yine.
@Range.. nickli arkadaş konu açtı elektrik kesilmesiyle alakalı sistemi yaktığına dair. Şayet sık elektrik kesintisi yaşıyorsan işi riske atma derim. Az buz para vermiyoruz sonuçta. Belleğin markası içine sinmiyorsa şüphe uyandırıyorsa sistemi bellek hariç alabilirsin. Belleğide farklı yerden bilindik markalardan temin edebilirsin. Sadece oyun içinse İ5 6600K işini fazlasıyla görür. Hem anakartlada uyumlu.