4000-4500 TL Laptop Tavsiyesi

Yiğithan3455

Hectopat
Katılım
6 Mayıs 2015
Mesajlar
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bugün akrabam olan bir teknoloji marketine gittim. PC toplayacaktım fakat bana laptop almanın daha mantıklı olduğunu söyledi ve şimdi laptopa yöneldim. Genelde league of legends ve cs go tarzı oyunlar oynarım fakat 1 sene sonra üniversitede grafik ile ilgili bir bölüm seçeceğim. Bana macbook pro önerdi. Sizce ne yapmalıyım? Yarın kesin alacağım. Biraz geç kaldım galiba. Son anda laptopa döndüm. Beni yarı yolda bırakmıyacak şık ve dayanıklı laptop tavsiyesi arıyorum. Dediğim gibi bütcem 4000tl fakat zorlasam 4500tl yaparım. Macbook pro lar ayrıca çok hoşuma gidiyor.
Yorumlarınız için teşekkürler...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Monster Tulpar T5 işini görür.Bu iki oyunu da ultra da açarsın.4K dersen de bir HDMI 4K monitör bağlarsın olur biter.
 
Abicim bune ya her mesaj attıktan sonra ban yiyorum. Neyse @Mert Tunçer kardeşim dediğin macbook pro retina 13 lol de kaç fps alırım bi bilgin varmı ben en fazla payday,lol,skyrim,cs go oynarım açıkcası 40 60 fps arası kanser oluyorum 60 fps eh işte bana yeterli performansı verirmi ?
Ve neden macbook pro (biraz gaz lazım o parayı vermek için :) )
 
Ben size Monster Tulpar T5'i öneririm.GTX970m ekran kartlı,İ7 işlemcili güzel bir oyuncu laptopu...RAM 8GB ama bunu rahatlıkla 16GB'ta yükseltebilirsiniz...Önerdiğim laptopun modeli: MONSTER® TULPAR T5 V1.4.1 15.6"
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı