4000-4500 TL monitör önerisi

Pika2000

Hectopat
Katılım
12 Ağustos 2018
Mesajlar
349
10 yılı aşkın süredir linkteki Philips Monitörü kullanmaktayım, renklerinden görüntüsünden hala memnunum ama en azından 144 Hz monitöre geçmem gerektiğini düşünüyorum, bulabildiğim iyi gibi duran ve önerilen monitörlerden bazılarını ekliyorum, 4000 - 4500 TL civarı fiyatta olanlardan seçmeye çalışıyorum.
İstediğim özellikler 144 Hz veya üstü olması ve IPS panel olması ve görüntüsünün güzel olması. Tüm monitörlerin görüntüsü iyi midir bilmiyorum aralarındaki farklar nelerdir? Videolardan kıyaslasam bile kesin anlaşılacak şeyler değil bunlar.

ASUS VP249QGR.

MSI 24" G2412F.

MSI G244F 23.8"

@Saint Lucia'yı da birçok monitör konusunda gördüğüm için etiketlemek istedim önerilerinizi duymak isterim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS VP249QGR

MSI 24" G2412F

MSI 24" G2412

AOC 24G2SPAE/BK

MSI G244F 23.8"

LG Ultragear 24GN60R-B 23.8

AOC 24G2SP/BK 23.8"

ASUS TUF modelleri pek önerilmiyor gibi duruyor ama ASUS VP249QGR da renk olarak iyi değil diyen de gördüm.
Bu fiyat bandındaki ViewSonic ve LG monitörlerdense yine başka monitörler öneriliyor gibi duruyor o yüzden eklemedim (tam tersi görüşteyseniz önerebilirsiniz sadece yorumlara göre daha iyi olan seçeneği seçmeye çalışıyorum.)
Sanırım bunu MSI G244F 23.8" elesem daha iyi gibi duruyor.
MSI 24" G2412F GtG yazıyor, GtG olunca gerçek gecikme değeri oluyordu sanırım yani diğer seçeneklerden daha mı iyi olmuş oluyor? Renk ve kalite konusu hala daha önemli tabii.

Akakçe'de veya İtopya'da tüm aradığım özellikleri seçsem bile bazı monitörler çıkmıyor, direkt modeli aratınca çıkıyorlar sebebini anlamış değilim. Bu yüzden de atladığım gözümden kaçan iyi veya daha iyi modeller olmuş olabilir.
 
Son düzenleme:
Lenovo legion r25i düşünürsen yardımcı olurum. Yeni aldım ama çocuk sebebiyle bilgisayarı topladım kutuya. Birkaç kere kullandım aynen duruyor. Harika monitör
 
Lenovo Legion R25i düşünürsen yardımcı olurum. Yeni aldım ama çocuk sebebiyle bilgisayarı topladım kutuya. Birkaç kere kullandım aynen duruyor. Harika monitör.

Alalı ne kadar oldu ki acaba?

AOC 24G2SP/BK 23.8" almayı düşünüyordum ama çok fazla ölü piksel sorunu yaşayan gördüm, sürekli iade edip geri alma mevzularıyla uğraşmakta şüpheliyim.
 
Son düzenleme:
Alalı ne kadar oldu ki acaba?

AOC 24G2SP/BK 23.8" almayı düşünüyordum ama çok fazla ölü piksel sorunu yaşayan gördüm, sürekli iade edip geri alma mevzularıyla uğraşmakta şüpheliyim.
2 ay oldu. Birkaç kere kullandım. Hiç bir problemi yok. Tüm testleri yaptım. Hanım bilgisayar masasını toplattı bana. Yoksa çok isterdim kullanmayı. Sıfır diye alabilirsin. Ben İstanbul'dayım. Gelirsin kurarım bakarsın alırsın. Şehir dışındaysan kargo yaparım.
 
2 ay oldu. Birkaç kere kullandım. Hiçbir problemi yok. Tüm testleri yaptım. Hanım bilgisayar masasını toplattı bana. Yoksa çok isterdim kullanmayı. Sıfır diye alabilirsin. Ben İstanbul'dayım. Gelirsin kurarım bakarsın alırsın. Şehir dışındaysan kargo yaparım.

Kaça satıyorsunuz ve garantisi var yani öyle değil mi? Kendim gelemem ama İstanbul'un neresinde olduğuna bağlı belki bir akrabama baktırtabilirim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı