4000-4500 TL R5 1600 Tabanlı Sistem Toplama

Ryzen işlemcinin içinde dahili grafik birimi yok, farkındayım; görüntü vermeyecektir ancak bir-iki hafta bilgisayarsız durabilirim.

Evet, en az beş yıl kullanırım; patlayana kadar.

Bir hafta içinde 2 3 sitenin 1060 ta indirim yaptığını gördüm. Akakçe ye bakabilirsiniz. %100 göstermez ama gayet başarılı bence (y)

GPU hariç tüm bileşenleri sipariş edeyim mi, sizce?

Siz bilirsiniz bence uygundur sipariş edebilirsiniz. 1060 gibi kartlara yüksek talep var ve miningci arkadaşlar sağolsun fiyatlar uçtu. Şimdi btc azaldığı mı desem neyse miningcilik azaldığı için talepde olduğu için fiyatları biraz çekiyorlar gibime geldi o yüzden 1 2 hafta bakın derim

1720 tlye buldum ahahah. Buyrun:

Asus STRIX GTX 1060 6GB Gaming GDDR5 DVI 2HDMI 2DP EKRAN KARTI Fiyat, Özellik ve Yorumları

Yalnız netten sipariş yok. Mağazalara gidebilirseniz alın derim. Bundan daha fazla düşmez diye tahmin ediyorum.

Siz bilirsiniz bence uygundur sipariş edebilirsiniz. 1060 gibi kartlara yüksek talep var ve miningci arkadaşlar sağolsun fiyatlar uçtu. Şimdi btc azaldığı mı desem neyse miningcilik azaldığı için talepde olduğu için fiyatları biraz çekiyorlar gibime geldi o yüzden 1 2 hafta bakın derim

1720 tlye buldum ahahah. Buyrun:

Asus STRIX GTX 1060 6GB Gaming GDDR5 DVI 2HDMI 2DP EKRAN KARTI Fiyat, Özellik ve Yorumları

Yalnız netten sipariş yok. Mağazalara gidebilirseniz alın derim. Bundan daha fazla düşmez diye tahmin ediyorum.
İzmir, Bornova'da olduğu yazıyor, çok teşekkür ederim. İzmir'de ikamet ediyorum; Bornova'ya gidip satın alabilirim.
Üç fanlı modeli Phanteks kasaya sığar mı?

DDR4 3000 MHz her RAM işinizi görür.
Uyumlu denilen RAM'ler o anakart üzerinde test edilmiş ve stabil olarak çalışmış RAM'lerdir. Günümüzde tüm DDR4 RAM'leri çalıştırabilirsiniz herhangi bir B350-A320 anakartla.
Seçtiğim Corsair bellek 2400MHz, onun yerine başka bir bellek önerebilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı