4000-4500 TL'yi geçmeyecek hazır sistem önerisi

Berkay_kygsz

Centipat
Katılım
27 Ocak 2020
Mesajlar
36
Arkadaşlar başlıkta'da belirttiğim gibi 4500'ü geçmeyecek hazır bir sistem almayı planlıyorum. Bazı açılan konulara baktım sinerji tarafından bir bilgisayar var ve bazı yükseltmelerle tam 4500ü görüyor. Sinerji bilgisayar güvenilir mi, sistemleri alınır mı? Bazı arkadaşlar mahkemelik olmuşlar. Bunları görünce tabii insanın içine bir tededdüt düşüyor.
Sistem bu arkadaşlar ekran kartını MSI GTX 1660SUPER Gaming X yapınca ve 1 tanede RAM ekleyince sistem 4500 oluyor bu sistem alınır mı? Sinerji güvenilir mi az para vermeyeceğiz nasıl olsa bir sıkıntı yaşar mıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistemide gördüm buda vardı aklımda ama kasası pek hoşuma gitmedi ne yazıkki. Diğer kasalarda bütçemizi hayli hayli aşıyor.
Hocam bu kasanin 30 tl fazlasina duz siyah daha şık versiyonu var. Onu tercih edebilirsin. Kalite olarak ve satis sonrasi destekte qp bilisim ve inventus gibi iki iyi firma var. Kacirma bence bu sistemi.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı