KTC H27t22C ne zaman stoğa gelir?

Kasım bittikten sonra belki gelir kampanyasız fiyattan. Net bir şey demek doğru değil. Köküne kadar bitmemiştir diye konuştu.
Umarım öyle olur ve sonu R27QE gibi olmaz umarım. 1080p'den 2K'ya geçecektim bunun için H27T22C almak istiyordum baktım stoğu bitmiş. Dünyanın en şanssız insanı falanımdır heralde.

Bu arada hocam bilmediğim için soruyorum kim bunun hakkında konuştu?

Umarım öyle olur ve sonu R27QE gibi olmaz umarım. 1080P'den 2 bin TL'ye geçecektim bunun için H27t22C almak istiyordum baktım stoğu bitmiş. Dünyanın en şanssız insanı falanımdır herhalde.

Bu arada hocam bilmediğim için soruyorum kim bunun hakkında konuştu?

Hocam klavye hatası kimse konuşmadı 😀. Köküne kadar bitmemiştir diye düşünüyorum yazmıştım nasıl olduysa düzeltilmiş kusura bakmayın.

@Yoneistaken stoğa gelmeme ihtimalinde bu rehberdeki bazı monitörleri düşünebilirsiniz. Tabii H27t22C kadar F/P ürün bulmak zor.

@Yoneistaken stoğa gelmeme ihtimalinde bu rehberdeki bazı monitörleri düşünebilirsiniz. Tabii H27t22C kadar F/P ürün bulmak zor.

Zaten biliyorum hocam yine de teşekkür ederim. Zaten stoğa gelmesse MSI G274QPF E2 veya AOC Q27G4XF alacağım. Veya en kötü bütçe yükseltip KTC H27E6 alırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı