4000-5000 TL arası laptop tavsiyesi

Nakit durumu sıkıntı ayrıca hemen satın almayacağım gelecek ay için planlıyorum. Şimdiden araştırıp kararlaştırayım dedim. Lenovo Ideapad 330 Core İ5 Notebook Fiyatı - Vatan Bilgisayar için ne dersiniz?
Bundan bir kaç ay önce 2799 tl ye satıyorduk o bilgisayarı pahalı diyorlardı 5299 tl çok yüksek bir rakam o cihaza. m2 ssd soketi bile yok anakartında ssd takmak için hard disk sökmek zorundasın. Hq serisi i5 ve gtx 1050 li bir bilgisayar bakman daha faydalı olur. Ssd siz yada m2 ssd soketsiz modellere de bulaşmamanı tavsiye ederim.
 
Dostum monster yaz internete en ucuzunu al geç sen o gösterdiğin ideapad laptopun dokunmatik olduğunu, ekran kartı bulundurmadığının farkında değilsin sanırım en aşşa 1050 veya 1650 li bir laptop öneririm. Ayrıca lenovo msi hp acer bu markaların hepsinin laptopu alınmaz umarım linç yemem.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı