4000 5000 TL arası sistem toplama

Ahmetakblxt

Hectopat
Daha fazla  
4000 5000 TL arası monitör ve ekipmanlar dahil bir sistem toplamak istiyorum. Vatan Bilgisayar'dan toplayacağım ekran kartı markasının MSI işlemci markasının AMD olmasını tercih ederim. RAM 8 veya 16 GB ve 3000 MHz 1TB harddisk ve eğer para yetiyorsa 128 veya 256 SSD olsun, bunları karşılayacak bir PC toplayabilir misiniz? Tekrar söylüyorum Vatan Bilgisayar'dan toplayacağım.

Belki bir fikir verir. Görmezden gelebilirsiniz.

4000 5000 TL arası monitör ve ekipmanlar dahil bir sistem toplamak istiyorum. Vatan Bilgisayar'dan toplayacağım ekran kartı markasının MSI işlemci markasının AMD olmasını tercih ederim. RAM 8 veya 16 GB ve 3000 MHz 1TB harddisk ve eğer para yetiyorsa 128 veya 256 SSD olsun, bunları karşılayacak bir PC toplayabilir misiniz? Tekrar söylüyorum Vatan Bilgisayar'dan toplayacağım.
İmkanınız varsa Vatan Bilgisayar'dan toplamayın. Ben evimin yakınında diye bir hazır sistem aldım fakat internette daha ucuza daha güçlü bilgisayar alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı