4000-5000 TL IPS panel monitör önerisi

onrgo

Hectopat
Daha fazla  
Bu bütçede monitör bakıyorum. Renkler benim için önemli canlı bir görüntü istiyorum. Genelde AOC 24G4X marka monitör önerilmiş ama aynı zamanda ben aldım sıkıntı yaşadım ölü piksel çıktı renkleri iyi değil gibi yorumlarda gördüm. Normalde direkt olarak sipariş geçecektim fakat içime şüphe düştü. Önerilerinizi ve monitörü kullanan varsa yorumlarını bekliyorum. Teşekkür ederim şimdiden.

Bu bütçede monitör bakıyorum. Renkler benim için önemli canlı bir görüntü istiyorum. Genelde AOC 24G4X marka monitör önerilmiş ama aynı zamanda ben aldım sıkıntı yaşadım ölü piksel çıktı renkleri iyi değil gibi yorumlarda gördüm. Normalde direkt olarak sipariş geçecektim fakat içime şüphe düştü. Önerilerinizi ve monitörü kullanan varsa yorumlarını bekliyorum. Teşekkür ederim şimdiden.

Bunu al direkt.

Bunu bende siparş ettim direkt al.

Yorumlarınız için teşekkür ederim bu kadar hızlı çokça geri dönüş alıcağımı beklemiyordum açıkçası. 27'' olanı tercih etmeli miyim genel olarak herkese sorayım sormuşken?

Yorumlarınız için teşekkür ederim bu kadar hızlı çokça geri dönüş alacağımı beklemiyordum açıkçası. 27" olanı tercih etmeli miyim genel olarak herkese sorayım sormuşken?

Yani hocam FPS oyunları oynuyorsanız büyük ekran daha zor olur sizin için ama hikayeli oyunlarda daha hoş oluyor sizin tercihiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı