4000-5000 TL IPS ya da VA monitör önerisi

grkn14

Kilopat
Yer
WORLD
Daha fazla  
Bu özelliklerde alınacak F/P monitör önerisi yapar mısınız? 23.5 inç ve 1080p olması ve IPS ya da VA panel olması dışında çok bir aradığım özellik yok teşekkürler. Benim bulduğum birkaçı şunlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu özelliklerde alınacak F/P monitör önerisi yapar mısınız? 23.5 inç ve 1080p olması ve IPS ya da VA panel olması dışında çok bir aradığım özellik yok teşekkürler. Benim bulduğum birkaçı şunlar.

Asus ya da MSİ önemli. Diğerleri önemsiz. Tavsiyem MSİ.

G2412 tercih edin.

ASUS'ya da MSI önemli. Diğerleri önemsiz. Tavsiyem MSI.

IPS olarak MSI G2412 güzeldir.

G2412 tercih edin.

Teşekkürler yorumlarınız için MSI 170Hz Samsung 165Hz ve VA panel bu kadar ucuz olması normal mi? Hertz farkı çok uçuk değil tek fark panel tipi ama 1.5k fiyat farkı var.

Düzeltme: Bu arada N11 fiyatı 3.9k genel piyasada hemen hemen aynı fiyatları Samsung'un.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı