4000-5000 TL RTX Ekran Kartı Önerisi

Hayırlı olsun. Tavsiyem:

Online kayıt yaparsanız 4 yıl garanti veriyormuş. Sitesinde öyle yazıyor. Ekran kartı alırken dikkat edeceğiniz şeyler metal arka plaka, fan sayısı, ekran kartı bileşenlerine direkt temas eden bakır borular ve bu boruların nikelle kaplanmış olması, kullanıcı yorumları ve internette o kart ile ilgili yapılan testler. Önerdiğim modeldeki tek sıkıntı boruların nikelle kaplanmış olmaması. Eğer bütçe aşabilirseniz Asus ROG Strix 2070 Super ekran kartına bakabilirsiniz ama Asus TUF serisinden şiddetle uzak durun.

Hocam özür dilerim ben en son baktığımda 4800 civarındaydı bu kadar arttığını bilmiyordum.
Aga;
1596370846727.png

Yanıtlarınız için çok teşekkür ederim. RTX Ray Tracing için istiyordum ama sanırım o kadar da gerçekçi oynamaya gerek yok diye düşünüyorum. Lakin uzun vadede kullanım sunmasını da istiyorum. RTX düşünüyorum bu yüzden. Kasamın yapısına göre uygun bir ekran kartı seçimi yapacağım.
Teşekkürler herkese.

Yanıtlarınız için çok teşekkür ederim. RTX Ray Tracing için istiyordum ama sanırım o kadar da gerçekçi oynamaya gerek yok diye düşünüyorum. Lakin uzun vadede kullanım sunmasını da istiyorum. RTX düşünüyorum bu yüzden. Kasamın yapısına göre uygun bir ekran kartı seçimi yapacağım.
Teşekkürler herkese.

Hocam bence Ray Tracing için 2000 serisi o kadar iyi değil Ray Tracing istiyorsanız 3000 serisi çıkınca öyle bakmanız gerekir diye düşünüyorum.

RTX2070S öneririm.
Eğer RTX'i sırf Ray Tracing için istiyor iseniz, FPS'i düşürmekten ve yansıma yapmaktan başka hiçbir işe yaramıyor. Eğer Minecraft için istiyor iseniz, daha gerçekçi Texture Pack ve Shader eklerseniz RT kadar iyi olacaktır. Yani tavsiyem 2080/2070S yönünde olur fakat diğer modellerden RX 5700XT Pulse hem daha ucuz ve 2080S'ten sadece 10FPS geride.

2080S'den 10 FPS geri demek biraz abartı olmuş. Ama 4K çözünürlükte evet o kadar fark olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı