4000-5000 TL telefon önerisi

Birde şöyle düşünün. 6000 TL'ye satın aldınız ve telefonunuza bir şey oldu asla halledilemeyecek bir şey. Daha nerede o parayı o telefona vereceksiniz büyük zarar. Ama 3000 TL'ye bir telefon aldınız kalan 3000 TL cebinize kaldı ve yine telefonunuz bozuldu. Yine zarardasınız ama daha az zararda kalan para ile telefonu tekrar alabilirsiniz veya o fiyata daha iyi bir model çıktıysa onu.


O zaman LG alsın o fiyatta kalan parada cebine kalsın
Alan arkadaş bununda bilincindedir diye düşünüyorum 🙂👍
 
Oneplus 7 Pro 8 256 kullanıyorum. İnanılmaz bir cihaz. Garantisi olmamasını ise hiç dert etmedim zira Apple dışında hiçbir garanti Tr'de iyi değil. En ufak bir şeyde kullanıcı hatası diyip geçiyorlar.
Hocam ben de cihazı almayı düsünüyorum da biraz bilgi verebilir misiniz ? Nereden ve ne kadara aldınız? Batarya nasıl ya da herhangi bir sorunu var mı ?
 
256 GB / 12 GB modeli i kullanıyorum Kayseri de tanıdığım telefoncudan aldım. Tavsiye ederim çok farklı bir cihaz anlatmaya aslında gerek yok YouTube da birkaç video ile ne demek istediğimi anlarsın .
Hocam ben de cihazı almayı düsünüyorum da biraz bilgi verebilir misiniz ? Nereden ve ne kadara aldınız? Batarya nasıl ya da herhangi bir sorunu var mı ?
 
3 hafta sonra 5 yıldır kullandığım iPhone 6'yı değiştirmek istiyorum.
Fakat bu bütçe aralığında hangi güzelliği seçeceğime karar veremedim.

Düşündüğüm modeller,
  • Oneplus 7 Pro 8 256
  • Mi 9
  • S10
Hepsi birbirinden hızlı muhteşem telefonlar fakat OnePlus benim gözümde daha üstün gözüktü gerek kamera, o ekran, işlemci, performansı beni etkiledi. Fakat TR'de garanti olmaması durumu yüzünden öylece baktım.

Önerileriniz nedir? Tüm önerilere açığım teşekkürler.
S10 Türkiye'de SDM ile satılmıyor. Eğer oyun için istiyorsanız kesinlikle Mi 9 veya OnePlus tercih edin. Ben kameraya falan çok önem veriyorum derseniz S10 da güzel telefon. Benim tercihim ise OnePlus'tan yana olurdu.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı