4000-5000TL akıllı telefon önerisi

Bütçe
4000-5000

Babell

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, selamlar. Uzun süredir kullanmakta olduğum iPhone5 cihazımı değiştirip yeni bir telefon alacağım. 5000TL kadar bütçem var. Bir süredir araştırmalarım sonucunda POCO F2 Pro, Samsung A52, Samsung S20 FE ve Redmi Note 10 Pro arasında kaldım. Aranızda telefonlardan herhangi birini kullanan veya bilgi sahibi olan varsa aralarından hangisini seçmem gerektiği konusunda yardımcı olur musunuz?

Telefondan beklentim beni 3,4 sene kadar donma, kasma yapmadan götürebilsin. Telefonda çok fazla oyun oynamıyorum. Oynadığım oyunlar ıdle Heroes, Mobile Legends: Adventure gibi oyunlar. Fikir ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Arka kamera olarak en iyisi aralarından S20 FE. Performans ve donanım olarak en güçlüsü F2 Pro. A52 ve S20 FE öneririm ben kameradan dolayı.

Arka kamera olarak en iyisi aralarından S20 FE. Performans ve donanım olarak en güçlüsü F2 Pro. A52 ve S20 FE öneririm ben kameradan dolayı.

Hocam dediğim gibi günlük kullanım için alacağım telefonu ve oynadığım oyunları da yukarıda yazmıştım. Bu durumda sizce S20 FE'nin Snapdragon'lu versiyonunu bekleyip 1 1.5 milyar fazla vermeye değer mi yoksa A52 de 3 4 sene kadar işimi görebilecek bir telefon olur mu? Sık telefon değiştiren birisi değilim o yüzden en azından 3 sene sorun yaşatmadan kullanabilmek istiyorum.

S20 FE modelinin SD versiyonu beklemeye değer ama ne zaman geleceğini bilmiyorum. A52 modeli dediğin süre kadar gider ama oyun performansı bir amiral gemisi gibi değil elbette.

Teşekkür ederim hocam oynadığım oyunlar günlük yarım saat kadar zamanımı alacağı için tercihimi A52'den yana yapacağım o zaman. Ayrıca yorum yapan diğer arkadaşlara da teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı