4000 ila 4500 TL Klavye önerisi

AdemKE

Hectopat
Merhaba, yakın zamanda klavyemi değişmeyi düşünüyorum. Yaklaşık 4-5 senedir Apex 7 kullanıyorum klavye 2 kere çay dökülme vakası yaşadı maalesef artık tuşlar ya basmıyor ya da çoklu basmaya başladı.

Biraz araştırma yaptım ve bu klavye güzel gibi duruyor. Kullananlar tavsiye eder mi? Başka önerilere de açığım. Renk konusunda çekincelerim var biraz. Siyahta tuşlar fazla gözükmüyor. Çok bir problem değil aslında ama beyaz rengi de alabilirim fakat çok kir tutarsa diye çekincelerim var. Görüşlerinizi bekliyorum.

Bu bütçede en iyi klavyelerden. Oyuncular için en iyi yanı 8000Hz olması. İletme süresi 0.125ms

Bu klavye iyidir seni üzmez. Tek istediğin güzel ses ise daha iyi alternatifler bulursun ama amacın rekabetçi oyunsa bunu alıp geçebilirsin.

Ses konusunda bir problem yok ya hepsini kullanırım kaliteli ürün olduktan sonra önemli olan ürün kalitesi uzun ömürlü olması benim için. Oyun ve yazılım odaklı kullanacağım daha çok.

Bu bütçede en iyi klavyelerden. Oyuncular için en iyi yanı 8000Hz olması. İletme süresi 0.125ms

Cihaz çok toz tutuyor mu Apex 7'de çok sıkıntı yaşıyorum bu konuda bir bilginiz var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı