3000-4000 TL civarı mekanik klavye bakıyorum. Ağırlıklı FPS oyunları oynuyorum.
G98 Pro.
3000'e sarı siteden leobog Hi75 alüminyum kasa alın, kalan 1000 TL ile ise keycaps veya switch seçimi yapabilirsiniz.
İnceleme: Epomaker X leobog Hi75 inceleme
Herkese merhaba, bugün uzun zamandır almak istediğim ve sonunda alabildiğim Leobog Hi75 klavyenin incelemesini yapmak istiyorum. O kadar merak ettiğim ve kullanmak istediğim bir klavyeydi ki, klavyeyi sıfır, kapalı kutu, Sarı Siteden aldım çünkü ürünün Türkiye'de satışı yok. Ürünün iki farklı...www.technopat.net
Bu bütçelere manyetik klavye ne kadar iyi olur tartışılır ama Jet78 alınabilir. CS2 oynuyorsanız da bir şeye yaramaz çünkü yasaklı.MCHOSE Ace68 Air ve MCHOSE Jet78'de önerdiler bunlar tepkime süresi vs. bakımından daha iyi değil mi hocam?
Bu bütçelere manyetik klavye ne kadar iyi olur tartışılır ama jet78 alınabilir. CS2 oynuyorsanız da bir şeye yaramaz çünkü yasaklı.
Snap-Tap çalışmıyor hocam, oyundan atıyor. O dediğiniz gecikme de önemli bir şey değil çok çok düşük rakamlar ama sizin seçiminiz. Sarı siteden Leobog Hi75 bakın kesinlikle öneririm.CS2 oynuyorum ama bu klavyeye bakma sebebim düşük gecikme süresi ve yüksek raporlama hızı. Yasaklama derken, CS2'de çalışmıyor mu yoksa ban mı yediriyor? Son olarak, bu bütçede sarı site haricinde alabileceğim ne önerirsiniz?
Snap-tap çalışmıyor hocam. O dediğiniz gecikme de önemli bir şey değil çok çok düşük rakamlar ama sizin seçiminiz. Sarı siteden leobog Hi75 bakın kesinlikle öneririm.
Hiç bilmiyorum hocam ona siz bakarsanız daha iyi olur ama garanti her zaman güvenli demek değildir yani. Sarı sitedeki tüm ilanlar güvenilir geldi bana.Teşekkür ederim. Hocam rica etsem, son olarak Sahibinden dışında başka bir siteden direkt sıfır alabileceğim ürün önerebilir misiniz? Attığınız ürünü inceledim ama garantisi vs. olsun istiyorum. Eminim attığınız ürün iyidir, yardımlarınız için tekrar teşekkürler.
Hiç bilmiyorum hocam ona siz bakarsanız daha iyi olur ama garanti her zaman güvenli demek değildir yani. Sarı sitedeki tüm ilanlar güvenilir geldi bana.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.