4000 TL mekanik klavye önerisi

3000-4000 TL civarı mekanik klavye bakıyorum. Ağırlıklı FPS oyunları oynuyorum.

3000’e sarı siteden Leobog Hi75 alüminyum kasa alın, kalan 1000 TL ile ise keycaps veya switch seçimi yapabilirsiniz.

MCHOSE Ace68 Air ve MCHOSE Jet78'de önerdiler bunlar tepkime süresi vs. bakımından daha iyi değil mi hocam?

3000'e sarı siteden leobog Hi75 alüminyum kasa alın, kalan 1000 TL ile ise keycaps veya switch seçimi yapabilirsiniz.

Hocam sarı site kısmı biraz daha uğraştırıcı olur, o yüzden tercih etmiyorum ama teşekkür ederim.

MCHOSE Ace68 Air ve MCHOSE Jet78'de önerdiler bunlar tepkime süresi vs. bakımından daha iyi değil mi hocam?
Bu bütçelere manyetik klavye ne kadar iyi olur tartışılır ama Jet78 alınabilir. CS2 oynuyorsanız da bir şeye yaramaz çünkü yasaklı.

Bu bütçelere manyetik klavye ne kadar iyi olur tartışılır ama jet78 alınabilir. CS2 oynuyorsanız da bir şeye yaramaz çünkü yasaklı.

CS2 oynuyorum ama bu klavyeye bakma sebebim düşük gecikme süresi ve yüksek raporlama hızı. Yasaklama derken, CS2'de çalışmıyor mu yoksa ban mı yediriyor? Son olarak, bu bütçede sarı site haricinde alabileceğim ne önerirsiniz?

CS2 oynuyorum ama bu klavyeye bakma sebebim düşük gecikme süresi ve yüksek raporlama hızı. Yasaklama derken, CS2'de çalışmıyor mu yoksa ban mı yediriyor? Son olarak, bu bütçede sarı site haricinde alabileceğim ne önerirsiniz?
Snap-Tap çalışmıyor hocam, oyundan atıyor. O dediğiniz gecikme de önemli bir şey değil çok çok düşük rakamlar ama sizin seçiminiz. Sarı siteden Leobog Hi75 bakın kesinlikle öneririm.

Snap-tap çalışmıyor hocam. O dediğiniz gecikme de önemli bir şey değil çok çok düşük rakamlar ama sizin seçiminiz. Sarı siteden leobog Hi75 bakın kesinlikle öneririm.

Teşekkür ederim. Hocam rica etsem, Sahibinden dışında başka bir siteden direkt sıfır alabileceğim ürün önerebilir misiniz? Attığınız ürünü inceledim ama garantisi vs. olsun istiyorum. Eminim attığınız ürün iyidir, yardımlarınız için tekrar teşekkürler.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim. Hocam rica etsem, son olarak Sahibinden dışında başka bir siteden direkt sıfır alabileceğim ürün önerebilir misiniz? Attığınız ürünü inceledim ama garantisi vs. olsun istiyorum. Eminim attığınız ürün iyidir, yardımlarınız için tekrar teşekkürler.
Hiç bilmiyorum hocam ona siz bakarsanız daha iyi olur ama garanti her zaman güvenli demek değildir yani. Sarı sitedeki tüm ilanlar güvenilir geldi bana.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı